Τζαμάλ Μουσιάλα: Η αποφόρτιση στην Ελλάδα και το αγωνιστικό ξέσπασμα στο Euro 2024

Τζαμάλ Μουσιάλα: Η αποφόρτιση στην Ελλάδα και το αγωνιστικό ξέσπασμα στο Euro 2024

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ του Euro 2024 με τα δύο γκολ που έχει πετύχει, δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω του μια δύσκολη χρονιά με τη Μπάγερν

Musiala
Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League με τα δύο γκολ του Χοσέλου στις καθυστερήσεις του αγώνα ένιωσε να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια του. Αν και τραυματίας (με πρόβλημα στο γόνατο) έπαιξε και στα δύο ματς και πίστεψε ότι το όνειρο του να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League θα υλοποιηθεί.

Μετά τον αποκλεισμό όμως ο Τζαμάλ Μουσιάλα αντί για το Μόναχο βρέθηκε στην Ελλάδα (με την άδεια της Μπάγερν) προκειμένου να πάρει κάποιες ανάσες αλλά και να γιατρέψει το λαβωμένο του γόνατο.

Ο Μουσιάλα είχε μαζί τους κολλητούς του Τίνο Λιβράμεντο (παίκτης της Νιούκαστλ), Μίκα Μπίρεθ (παίκτης της Άρσεναλ που αγωνίζεται δανεικός στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς), αλλά και τον προσωπικό του φυσιοθεραπευτή!

Οι δύο πρώτοι ήταν για την παρέα κι ο τρίτος για να βοηθήσει στην οσο το δυνατόν καλύτερη αποθεραπεία του. Κι όσοι απορήσουν με το γεγονός ότι ο 21χρονος έχει προσωπικό φυσιοθεραπευτή να σημειώσουμε ότι ο Μουσιάλα έχει δημιουργήσει μια ομάδα η οποία αποτελείται από νευρολόγο, προπονητή φυσικής κατάστασης, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο!

Κλείσιμο
Ο νεαρός στο διάσημα της παραμονής του στην Ελλάδα (λέγεται ότι ήταν στην Κρήτη) δούλεψε ατελείωτες ώρες (σωματικά και πνευματικά) έχοντας ξεκαθαρίσει προς όλους τους συνεργάτες του ότι στο Euro 2024 θα είναι 100% έτοιμος και όπως δείχνει με την παρουσία του στο γήπεδο όλη η ομάδα στο... 100%.

Κι αυτό αποδεικνύεται με την εικόνα του μέσα στο γήπεδο μέχρι στιγμής όπου έχει καταπλήξει τους πάντες... «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει», είπε ο ίδιος ενθουσιασμένος μετά την πρεμιέρα της Εθνικής Γερμανίας με την Σκωτία, ενώ σκοράροντας και κόντρα στην Ουγγαρία έχει μπει σε μια κλειστή ομάδα (την οποία αποτελούν οι Γουέιν Ρούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Φέρεντς Μπενέ, Μίκελ Ντάμσγκαρντ) ποδοσφαιριστών οι οποίοι σε ηλικία 21 ετών έχουν πετύχει δύο γκολ σε τελική φάση Euro. Κι ίσως εκεί προστεθεί ο κολλητός του Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος έχει πετύχει το γκολ της νίκης της Αγγλίας κόντρα στους Σέρβους.

Οι δύο τους είναι αδελφικοί φίλοι από πολύ μικρή ηλικία, με τον Μουσιάλα όμως στα 16 του να επιλέγει την Εθνική Γερμανίας και να είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να τον αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στα νοκ άουτ (όπως συνέβη φέτος με τις αναμετρήσεις της Μπάγερν με τη Ρεάλ).

Ωστόσο με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2026 και τη Μπάγερν να έχει αποτύχει να τον πείσει να ανανεώσει πολλοί είναι που θεωρούν ότι σύντομα θα βρεθούν να φορούν την ίδια φανέλα...

Ειδήσεις σήμερα:

Τεχνικό πρόβλημα επικαλείται η H&M για τη μη διαβίβαση αποδείξεων μετά το λουκέτο σε πέντε καταστήματα

Σε λίγες μέρες ο προσωπικός αριθμός στις νέες ταυτότητες - Πώς θα τον επιλέγουμε


Αίτηση διαζυγίου και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους καταθέτει η σύζυγος του Λύτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ