Euro 2024: Χωρίς νικητή το ντέρμπι Ολλανδία-Γαλλία, σπουδαίες νίκες για Αυστρία, Ουκρανία - Δείτε τα γκολ

Euro 2024: Χωρίς νικητή το ντέρμπι Ολλανδία-Γαλλία, σπουδαίες νίκες για Αυστρία, Ουκρανία - Δείτε τα γκολ

Γαλλία και Ολλανδία δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και έμειναν στο 0-0 - Η Αυστρία πήρε το τρίποντο με την Πολωνία, ενώ η Ουκρανία έκανε τεράστια ανατροπή κόντρα στη Σλοβακία

euro24-5arthrou
Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική και στον Δ' όμιλο του Euro 2024 με το μεγάλο ντέρμπι (Γαλλία-Ολλανδία) να γίνεται ο πρώτος αγώνας στη φετινή διοργάνωση που έμεινε στο... 0-0.

Αντιθέτως πολλά γκολ είχε το άλλο ματς με την Αυστρία να επικρατεί 3-1 της Πολωνίας και να ελπίζει σε πρόκριση ενώ η παρέα του Λεβαντόφσκι ετοιμάζεται για διακοπές.

Στον Ε' όμιλο η Ουκρανία έφερε τα πάνω κάτω στο ματς με την Σλοβακία (0-1, 2-1) αλλά και στον όμιλο γενικότερα καθώς όλα είναι πλέον ανοικτά με το Βέλγιο να κοντράρεται το βράδυ του Σαββάτου με τη Ρουμανία.

Ολλανδία-Γαλλία 0-0 (Δ' όμιλος)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25zqd7vwk3t)
Κλείσιμο


Μια εντυπωσιακή εκκίνηση με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές με φοβερή ταχύτητα και τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις για γκολ...
Τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα της Λειψίας ήταν το καλύτερο ορεκτικό, ωστόσο το κυρίως πιάτο (στο μεγαλύτερο μέρος του) δεν είχε την ανάλογη συνέχεια (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) με τη Γαλλία να αγωνίζεται χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ που έμεινε σε όλο το ματς στον πάγκο.

Στο δεύτερο και μέχρι το 65' οι Γάλλοι κυριάρχησαν με το ματς να φαίνεται ότι... ανάβει ξανά στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Κυρίως με το γκολ του Σίμονς για την Ολλανδία στο 69' το οποίο όμως ακυρώθηκε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ ο Ντάμφρις και εμπόδιζε τον Μενιάν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25z9k2oudrl)


Ρυθμός υπήρχε στη συνέχεια με τους Γάλλους να παίρνουν ξανά τα ηνία, αλλά σχεδόν σε όλες τις προσπάθειες τους είχαν κακή τελική πάσα και έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Πολωνία-Αυστρία 1-3 (Δ' όμιλος)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25w40unr8jd)


Κι οι δύο έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο καθώς είχαν χάσει στην πρεμιέρα από τα φαβορί του ομίλου (Ολλανδία και Γαλλία) παρόλο που είχαν σταθεί εξαιρετικά.

Το γρήγορο γκολ των Αυστριακών (9'), απαντήθηκε σχετικά γρήγορα από τους Πολωνούς (30'), ωστόσο το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, έδωσε τη θέση του στην κυριαρχία της Αυστρίας στο δεύτερο.

Η επιλογή του τεχνικού της Πολωνίας να ρίξει στο ματς Λεβαντόφσκι, Σφιντέρσκι (απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος) δεν δικαιώθηκε κι αντιθέτως οι Αυστριακοί βρήκαν χώρους με τον Μπαουμγκάρντερ να κάνει το 2-1 στο 66΄και τον Αρναούτοβιτς στο 78' να τελειώνει το ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Πλέον οι Αυστριακοί έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης κι οι Πολωνοί ελπίζουν σε θρίαμβο επί της Γαλλίας με πολλά γκολ, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων στους άλλους ομίλους.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Πολωνία – Ολλανδία 1-2
Αυστρία-Γαλλία 0-1

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής
Πολωνία – Αυστρία 1-3
Ολλανδία – Γαλλία0-0

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής
25/6, 19:00, Γαλλία – Πολωνία, ΕΡΤ1
25/6, 19:00 Ολλανδία – Αυστρία, ΕΡΤ3

Η βαθμολογία
1.Ολλανδία, 2-1, 3
2.Γαλλία, 1-0, 1
3.Αυστρία, 3-2, 3
4.Πολωνία, 2-5, 0

Σλοβακία-Ουκρανία 1-2 (Ε' όμιλος)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25w40unr8jd)

Η Σλοβακία στην πρεμιέρα του ομίλου είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 1-0 του Βελγίου και ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς στο 17' άνοιξε το σκορ και πάλι με τον Σρανζ. Ταυτόχρονα έβαλε την Ουκρανία σε πολύ δύσκολη θέση καθώς έχοντας χάσει με 3-0 από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα κινδύνευε με πρόωρο αντίο.

Κι όμως οι Ουκρανοί αφού σπατάλησαν σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο κυριάρχησαν πλήρως κι αφού ισοφάρισαν στο 54' με τον Σαπαρένκο κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με τον Γιαρμολένκο στο 80'.

Έτσι με τον δεύτερο αγώνα του ομίλου να διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου (22/6, 22:00) με το Βέλγιο να κοντράρεται με την Ρουμανία, όλα είναι εντελώς ανοικτά.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Ρουμανία – Ουκρανία 3-0
Βέλγιο – Σλοβακία 0-1

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής
Σλοβακία – Ουκρανία 1-2
22/6, 22:00, Βέλγιο - Ρουμανία, ΕΡΤ1

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής
26/6, 19:00 Ουκρανία – Βέλγιο, ΕΡΤ1
26/6, 19:00 Σλοβακία – Ρουμανία, ΕΡΤ3

Η βαθμολογία
1.Ρουμανία, 3-0, 3
2.Σλοβακία, 2-2, 3
4.Ουκρανία, 2-4, 3
3.Βέλγιο, 0-1, 0
*Βέλγιο και Ρουμανία έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Σε πύρινο κλοιό η χώρα - Μεγάλες φωτιές σε Αχαΐα και Κρανίδι - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Βλάβη στο 112 - Από τα Μέσα Ενημέρωσης οι εντολές για εκκενώσεις περιοχών

Απόστολος Λύτρας: Επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού από την πρώην σύζυγό του και τη μεγαλύτερη κόρη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ