Euro 2024: Ο Φόντεν αποχώρησε από την Εθνική Αγγλίας λόγω οικογενειακού προβλήματος

Euro 2024: Ο Φόντεν αποχώρησε από την Εθνική Αγγλίας λόγω οικογενειακού προβλήματος

Όπως ενημέρωσε η αγγλική Ομοσπονδία ο επιθετικός της Σίτι επέστρεψε στην Αγγλία για οικογενειακό ζήτημα αναφέροντας πάντως ότι η αποχώρηση του είναι προσωρινή

Foden
Δεν έφτανε στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ η σκληρή κριτική που δέχεται πανταχώθεν για τις μέτριες εμφανίσεις της Εθνικής Αγγλίας, παρόλο που πέρασε ως πρώτη από τον Γ' όμιλο, ήρθε και το απρόοπτο με τον Φιλ Φόντεν για να εντείνει τον προβληματισμό.

Ο νεαρός επιθετικός επέστρεψε στην Αγγλία λόγω οικογενειακού προβλήματος όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία κι απομένει να δουμε αν όντως η αποχώρηση του είναι προσωρινή ή αν τα «τρία λιοντάρια» των στερηθούν στα νοκ άουτ ματς του Euro 2024. Υπενθυμίζουμε ότι οι Άγγλοι θα μάθουν σήμερα τον αντίπαλο τους και αγωνίζονται για τη φάση των 16 το βράδυ της Κυριακής (30/6).

Αν και από την πλευρά της Ομοσπονδίας δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες στα αγγλικά ΜΜΕ εικάζουν ότι προέκυψε ζήτημα με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Ρεμπέκα Κουκ. Το ζευγάρι αν και πολύ μικρό ηλικιακά (23 ο Φόντεν, 22 η σύντροφος του) έχει ήδη δύο παιδιά (τον πεντάχρονο Ρόνι και την δύο ετών Τρου) και τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν και το πέμπτο μέλος της οικογένειας τους!

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς φτάσαμε στη συμφωνία που χάρισε στον Τζούλιαν Ασάνζ την ελευθερία του μετά από 13,5 χρόνια

Μητσοτάκης στην ΚΟ: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια - Η κριτική των βουλευτών


Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Έρευνα και για προγενέστερες πράξεις του


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network