Euro 2024: Ο Κβαρατσχέλια... έγινε Μέσι και Μαραντόνα σε αραβική μετάδοση - Δείτε βίντεο

Euro 2024: Ο Κβαρατσχέλια... έγινε Μέσι και Μαραντόνα σε αραβική μετάδοση - Δείτε βίντεο

Με τις γνωστές, ωραίες υπερβολές συνεχίζονται οι μεταδόσεις του Euro 2024 στις αραβικές χώρες

kvara-portugal
Η εθνική Γεωργίας πανηγυρίζει από το βράδυ της Τετάρτης μια σπουδαία πρόκριση στα νοκ-άουτ του Euro κατά την παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση.

Με τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι να μην αφήνει να περάσει τίποτα από την εστία του, με το σύνολο να παίζει με τρομερή αυτοθυσία και πλάνο βασιζόμενο στα μέτρα του από τον Βίλι Σανιόλ, με τον Ζορζ Μικαουτάτζε να είναι για την ώρα ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια να τραβάει το κουπί όταν η ομάδα πρέπει να κερδίσει γρήγορα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, οι Γεωργιανοί έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται ακόμη και πρόκριση κόντρα στην καλύτερη ομάδα του τουρνουά έως σήμερα, την Ισπανία.

Μαζί με τη χώρα ολόκληρη φαίνεται πως... παρασύρθηκε και ένας Άραβας, που στη μετάδοσή του παρομοίασε τον «Κβάρα» με τον Λιονέλ Μέσι, τον Ντιέγκο Μαραντόνα αλλά και τον Ζινεντίν Ζιντάν (σ.σ ο τελευταίος δεν ακούγεται στο βίντεο), όταν ο Γεωργιανός σταρ άρχισε να «χορεύει» ανάμεσα στους παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας κατά την τελευταία αγωνιστική των γκρουπ του Euro 2024.

Οι αραβικές μεταδόσεις είναι πάντα... σκοπίμως ιδιαίτερες, με τον σχολιαστή να γνωρίζει καθολική αποθέωση από τους χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ