Euro 2024: Από τον Γκιουλέρ μέχρι τον Ζακάνι - Δείτε όλα τα γκολ της φάσης των ομίλων σε ένα βίντεο

Euro 2024: Από τον Γκιουλέρ μέχρι τον Ζακάνι - Δείτε όλα τα γκολ της φάσης των ομίλων σε ένα βίντεο

Κάτι λιγότερο από 15' απόλαυσης, τώρα που τελείωσε η φάση των ομίλων του Euro 2024

zaccagni-italy
Το ρολόι δείχνει 22:00 κατά την 14η Ιουνίου και το Euro 2024 ξεκινά. Περίπου δυο ώρες μετά η Γερμανία κερδίζει με το εμφατικό σκορ 5-1 τη Σκωτία, βρίσκοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερς. Πρώτος που βρίσκει το βάθος της εστίας στη φετινή διοργάνωση είναι ο Φλόριαν Βιρτς της αήττητης πρωταθλήτριας στη Μπούντεσλιγκα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, μόλις στο 10ο λεπτό.

«Fast forward» χθες Τετάρτη 26/6, και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα Τσεχία - Τουρκία, όταν ο Τσενκ Τοσούν διαμορφώνει το τελικό σκορ 2-1 για τους Τούρκους, που σφράγισαν τη δεύτερη θέση στον 6' όμιλο με Πορτογαλία και Γεωργία.

Ενδιάμεσα μεσολάβησαν 79 γκολ κι αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα, θα διαλέγαμε... δύο. Αυτό του Αρντά Γκιουλέρ (Τουρκία εναντίον Γεωργίας) και εκείνο του Ματία Ζακάνι από την ασίστ του στόπερ Ρικάρντο Καλαφιόρι, γκολ με το οποίο η Ιταλία κέρδισε σε νεκρό χρόνο την Κροατία και ολοκληρώνοντας την ανατροπή πέρασε στη φάση των «16».

Φυσικά ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στον Τσερντάν Σακίρι (Ελβετία) που -κατά την προσφιλή του συνήθεια- σκόραρε με τρομερό τρόπο για ακόμη μία φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το βίντεο με τα 81 τέρματα, γκολ και αυτογκόλ, της φάσης των ομίλων:

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2a9zbwoq6jt)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ