Euro 2024: Ο Κβαρατσχέλια πρώτα πήγε στον Κριστιάνο και μετά πανηγύρισε για τη Γεωργία - Δείτε βίντεο

Euro 2024: Ο Κβαρατσχέλια πρώτα πήγε στον Κριστιάνο και μετά πανηγύρισε για τη Γεωργία - Δείτε βίντεο

Ο Γεωργιανός σταρ ήθελε να προλάβει τον παιδικό του ήρωα

kvara-ronaldo
Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια ήταν παιδί, αλλά σίγουρα πάνε πολλά από τότε που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με κάποιον... παράξενο τρόπο, η ζωή έφερε τον υπερταλαντούχο Γεωργιανό απέναντι στον παιδικό του ήρωα, Κριστιάνο Ρονάλντο, στο Euro 2024, με την εθνική ομάδα του παίκτη της Νάπολι να εκτελεί εξαιρετικά το πλάνο της, να κερδίζει και να παίρνει την πρόκριση για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης -κατά την παρθενική της παρουσία στην τελική φάση.

Με τον νικητή να έχει κριθεί, το μυαλό τόσο του Κβαρατσχέλια όσο και στων υπολοίπων είχαν ήδη ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί και οι σκέψεις για την επόμενη ημέρα. Περιμένοντας καρτερικά το σφύριγμα της λήξης, οι Γεωργιανοί έτρεξαν να αγκαλιαστούν με τους υπόλοιπους, με τον «Κβάρα» να προχωρά στην ίδια κίνηση.

Στου δρόμου τα μισά, ωστόσο, θυμήθηκε πως στον πάγκο της Πορτογαλίας βρισκόταν ο CR7, προς το μέρος του οποίου κατευθύνθηκε για να τον πάρει μια αγκαλιά, αλλά και να... συμφωνήσει να ανταλλάξουν φανέλες. Μετά ήταν δυο φορές χαρούμενος!

Δείτε το στιγμιότυπο από τον αγώνα Γεωργία - Πορτογαλία:



Εικόνα από τα αποδυτήρια με τη φανέλα του Κριστιάνο, αλλά και το story του παίκτη της Νάπολι μετά την ανταλλαγή και το βραβείο MVP για την αναμέτρηση:





Κριστιάνο Ρονάλντο και Κβίτσα Κβαρατσχέλια μερικά χρόνια πίσω:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα