Euro 2024: Ξεκινάει με Φίλκρουγκ αντί του Χάβερτς η Γερμανία

Με τον πιο βαρύ επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ αντί του πιο κινητικού στράικερ της Άρσεναλ τα «πάντσερ» - Τι συμβαίνει με Ρούντιγκερ

fullkrug-havetz
Μετά την πρόκρισή της ως πρώτη στον Α' όμιλο, η οικοδέσποινα Γερμανία θέλει να κάνει δυνατή δήλωση πως ανήκει στα φαβορί με μια πειστική εμφάνιση κόντρα στη Δανία, με φόντο την πρόκριση στους «8» του Euro 2024.

Για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν είναι διαθέσιμος μόνο ο Γιόναθαν Τα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Νίκο Σλότερμπερκ, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Αντόνιο Ρούντιγκερ στο κέντρο της άμυνας.

Γύρω από το όνομα του στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης υπήρχαν ερωτηματικά τις προηγούμενες ώρες, αλλά όλα δείχνουν πως θα θέσει εαυτόν και σε αυτή τη μάχη.

Το ενδιαφέρον νέο στο ρεπορτάζ αφορά την επίθεση της εθνικής Γερμανίας, εκεί όπου ο Νίκλας Φίλκρουγκ θα προτιμηθεί αντί του Κάι Χάβερτς.

Κλείσιμο
Θα είναι το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά ματς της «Νάσιοναλμανσαφτ» στο οποίο δεν θα ξεκινήσει ο στράικερ της Άρσεναλ, που έπαιξε βασικός σε όλα τα προηγούμενα. Στα δύο πρώτα είχε δώσει τη θέση του στον Φίλκρουγκ, στο τελευταίο (1-1 με Ελβετία) έπαιξαν και οι δύο μαζί, ο Χάβερτς όλο το ματς και ο Φίλκρουγκ ένα τέταρτο στο φινάλε αντί του Τζαμάλ Μουζιάλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα