Euro 2024: Ο Νάγκελσμαν και τα κουνούπια

Euro 2024: Ο Νάγκελσμαν και τα κουνούπια

Έναν... απρόβλεπτο αντίπαλο απέκτησε η Εθνική ομάδα της Γερμανίας στην προσπάθεια της να κατακτήσει το Euro 2024

Training2
Η οικοδέσποινα του Euro 2024 προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Δανία το Σάββατο βράδυ στο Westfalenstadion του Ντόρτμουντ. Πέραν από τα καθαρά αγωνιστικά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής των Γερμανών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, εσχάτως ενέσκηψε στο αθλητικό κέντρο της Nationalmannschaft κοντά στη Νυρεμβέργη κι ένα πρόβλημα που υπόκειται στην... εντομολογία.

Οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών σε συνδυασμό με την υγρασία και τη γειτνίαση με κοντινό δάσος έφεραν στο προσκήνιο τα κουνούπια. Έτσι ο Μάνουελ Νόιερ κι οι συμπαίχτες του αποφεύγουν την παραμονή στα αίθρια του συγκροτήματος, που κατασκεύασε η Adidas, στην οποία ανήκει ο χώρος, καθώς στο Χερτσογκενάουραχ είναι η έδρα του εμπορικού κολοσσού, όπως επίσης και της Puma.

Συνεργάτες της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (DFB) προσπαθούν ραίνοντας ένα εκχύλισμα κακάο να τα εξαλείψουν, πλην όμως η απαίσια μυρωδιά του εν λόγω εντομοαπωθητικού αναγκάζει τους παίχτες να περνούν περισσότερο χρόνο στα ενδότερα και να μην απολαμβάνουν τον, πραγματικά, όμορφο περιβάλλοντα χώρο με πισίνες και αιώρες.

Η Δανία, πάντως, αποδείχτηκε μία φορά σε Euro ο κακός δαίμονας των Γερμανών: το 1992, ως επιλαχούσα μετά τον αποκλεισμό της Γιουγκοσλαβίας, υπέταξε την Εθνική Γερμανίας στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο, γράφοντας ένα λαμπρό κεφάλαιο στα ποδοσφαιρικά χρονικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Πτώση σε Πολυτεχνικές και Νομικές, μικρή άνοδο στις Ιατρικές δείχνουν οι βαθμολογίες

Φωτιά στην Πάρνηθα: Έφτασε στην Ακρόπολη ο καπνός

Πανελλαδικές 2024: Τα αληθινά success stories - Αριστούχοι διηγούνται τις ιστορίες τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network