EURO 2024: Ο Oλλανδός διαιτητής Μάκελι δεν θα συνεχίσει στο τουρνουά

EURO 2024: Ο Oλλανδός διαιτητής Μάκελι δεν θα συνεχίσει στο τουρνουά

Ο Ντάνι Μάκελι πλήρωσε τα παράπονα σχεδόν όλων των ομάδων από τους αγώνες που διαιτήτευσε στη φάση των ομίλων και η UEFA αποφάσισε να τον στείλει πρόωρα για διακοπές

makeli
Ο Ντάνι Μάκελι μπορεί να αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα διαιτητών που έχουν πάρει το χρίσμα να διευθύνουν μερικούς από τους κορυφαίους αγώνες του κόσμου, όμως στο Euro 2024 η φήμη του δέχθηκε πυρά...

Στους δυο αγώνες που διαιτήτευσε ο Μάκελι τα... άκουσε για την απόδοσή του, πρωταγωνίστησε σε ένα κρεσέντο παραπόνων και η UEFA πήρε την απόφαση να διακόψει την παρουσία του στο ευρωπαϊκό τουρνουά.

Όπως έγινε γνωστό ο Ολλανδός κόπηκε από τα νοκ-άουτ του EURO 2024, με την «Sportsmediaset» να υπογραμμίζει πως ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση ήταν τα παράπονα των ομάδων για την απόδοσή του στους ομίλους.

Συγκεκριμένα η αποστολή της Κροατίας φώναξε για τα λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ο Ολλανδός στον «τελικό» πρόκρισης απέναντι στους Ιταλούς, οι οποίοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 90+8΄και βρέθηκαν στη φάση των «16».

Κλείσιμο
Παράπονα μάλιστα είχαν εκφράσει νωρίτερα και οι Ούγγροι στον αγώνα με τη Γερμανία, με τον τεχνικό των Μαγυάρων, Μάρκο Ρόσι, να επιτίθεται στον Μάκελι μετά το φινάλε του αγώνα τονίζοντας πως «ο διαιτητής ήταν ο χειρότερος παίκτης στο γήπεδο».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Πτώση σε Πολυτεχνικές και Νομικές, μικρή άνοδο στις Ιατρικές δείχνουν οι βαθμολογίες

Φωτιά στην Πάρνηθα: Έφτασε στην Ακρόπολη ο καπνός

Πανελλαδικές 2024: Τα αληθινά success stories - Αριστούχοι διηγούνται τις ιστορίες τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ