Euro 2024: Οι «καταρράκτες» του BVB Stadion και οι... τρελοί Δανοί οπαδοί - Κεραυνοί, χαλάζι και χορός - Δείτε βίντεο

Euro 2024: Οι «καταρράκτες» του BVB Stadion και οι... τρελοί Δανοί οπαδοί - Κεραυνοί, χαλάζι και χορός - Δείτε βίντεο

Με την ψυχή τους χάρηκαν δυο οπαδοί της Δανίας την καταρρακτώδη βροχή που έριξε στο ματς της εθνικής τους ομάδας κόντρα στην οικοδέσποινα του Euro 2024, Γερμανία

denmark-fans-germany-rain
Με καθυστέρηση τελειώσε η αναμέτρηση της εθνικής Γερμανίας κόντρα στην εθνική Δανίας για τα προημιτελικά του Euro 2024, με τον ουρανό του Ντόρτμουντ να ανοίγει λίγο μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και να αναγκάζει τον Μάικλ Όλιβερ να μαζέψει στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες.

Φάνηκε από την αρχή πως δεν επρόκειτο για μια απλή καταιγίδα, αφού πολύ γρήγορα άρχισαν να πέφτουν τεράστιες ποσότητες νερού, ενώ το σκηνικό γινόταν ακόμη πιο τρομακτικό με τους αρκετούς κεραυνούς που έπεφταν στη γύρω περιοχή -δίπλα από το BVB Stadion.









Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2cqwxu0oipl)


Στη συνέχεια -και ενώ οι πρωταγωνιστές είχαν ήδη πάρει τον δρόμο για το τούνελ- αυξήθηκε και ο όγκος της χαλαζόπτωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2cr8rbt5auh)


Και ενώ η γερμανική αστυνομία μέσα σε αυτά τα 25' λεπτά κατάφερε να διασφαλίσει την ασφάλεια των οπαδών που βρίσκονταν εκτός γηπέδου, απομακρύνοντάς τον σε ασφαλή μέρη μακριά από τα fan zones που είναι στημένα σε διάφορα σημεία των γερμανικών πόλεων, κάποιοι άλλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους και προφανώς έγιναν viral.

Ο λόγος για δύο Δανούς οπαδούς, οι οποίοι εντόπισαν τον... καταρράκτη που δημιούργησαν τα νερά που έψαχναν δίοδο στην οροφή, έβγαλαν τις μπλούζες τους και κάθισαν από κάτω για να τραγουδήσουν και να χορέψουν.





Στο αγωνιστικό, σε ένα ματς που μαζί με το χαλάζι είχε κατά το κλισέ «σχεδόν τα πάντα», οι Γερμανοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-0 και να ακολουθήσουν την Ελβετία στη φάση των «8», η οποία από τη μεριά της είχε κερδίσει νωρίτερα την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, με το ίδιο σκορ με μια τρομερή εμφάνιση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK