Euro 2024: Πέρασε στην αντεπίθεση ο δημοσιογράφος που έβρισε ο Ντε Μπρόινε και τον χαρακτήρισε «κακομαθημένο κ*&!π@ιδο»

Euro 2024: Πέρασε στην αντεπίθεση ο δημοσιογράφος που έβρισε ο Ντε Μπρόινε και τον χαρακτήρισε «κακομαθημένο κ*&!π@ιδο»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος που εξόργισε με ερώτησή του τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, «απάντησε» στο σχόλιο του Βέλγου εναντίον του και... έδωσε παράσταση στα social media

De_Broyne
Έναν μικρό... χαμό έχει προκαλέσει η αντίδραση του Κέβιν Ντε Μπρόινε σε ερώτηση δημοσιογράφου! Το Βέλγιο αποκλείστηκε από το Euro 2024 και ο αρχηγός του αποκάλεσε «ηλίθιο» τον Ιταλό Τανκρέντι Παλμέρι, που τον ρώτησε γιατί η περίφημη «χρυσή γενιά» της χώρας του δεν έφτασε έστω σε έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης.

Το σχόλιο του Ντε Μπρόινε φυσικά έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όμως ο Παλμέρι δεν το... άφησε έτσι και πέρασε στην αντεπίθεση.



Κλείσιμο
«Χαχαχα, ο Ντε Μπρόινε μόλις με αποκάλεσε ηλίθιο. Κέβιν, μια υπενθύμιση. Οι χρυσές γενιές της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, που ανέφερες, όλες έφτασαν σε έναν τελικό.

Κλασικός ποδοσφαιριστής που θέλει μόνο ερωτήσεις για το πόσο καλός είναι. Κακομαθημένο κ*&!π@ιδο», έγραψε στο X ο Ιταλός και στις απαντήσεις στήθηκε ένα μικρό... πάρτι.



Πολλοί ήταν αυτοί που υπερασπίστηκαν τον Ντε Μπρόινε, ωστόσο ο δημοσιογράφος επέμεινε στην άποψή του: «Δεν ξέρω ποιοι είστε. Εγώ κάνω ερωτήσεις, δεν γλείφω κ@!1λους. Το να με λέει ηλίθιο επειδή ρώτησα κάτι με το οποίο ασχολείται όλος ο κόσμος είναι δηλωτικό αυτών που πιστεύουν πως επειδή είναι πλούσιοι μπορούν να πάρουν τα πάντα», ανέφερε σε μια από τις απαντήσεις του ο Ιταλός.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Αναζητούν απαντήσεις στη Μύκονο - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Οι Κουτσολιούτσοι στη φυλακή, τα κατασχεμένα στα θύματα

Ινδία: Τουλάχιστον 107 οι νεκροί που ποδοπατήθηκαν σε θρησκευτική συνάθροιση Ινδουιστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ