EURO 2024, Τόνι Κρόος: «Το τελευταίο μου παιχνίδι δεν θα είναι με την Ισπανία»

Ο Τόνι Κρόος απάντησε στην πρόβλεψη που είχε κάνει ο Χοσέλου, ότι το τελευταίο του παιχνίδι θα είναι αυτό με την Ισπανία, δηλώνοντας σίγουρος για τη συνέχεια της Γερμανίας στο EURO 2024

Ο πρώην συμπαίκτης του Τόνι Κρόος, Χοσέλου, είχε κάνει μια πρόβλεψη, ότι ο Γερμανός θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά τον αγώνα με την Ισπανία, όμως ο 34χρονος Γερμανός έχει άλλα σχεδία, δηλώνοντας πως είναι εκεί για την κατάκτηση του EURO 2024.

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί πρόσφατα να πανηγύρισε το 15ο Champions League της «Βασίλισσας» αλλά θα ολοκληρώσει τη λαμπρή του καριέρα με το EURO 2024. Το τουρνουά πλέον έχει μπει στα νοκ-άουτ και κάθε παιχνίδι ενδέχεται να είναι και το τελευταίο στην καριέρα του.

Ο Ισπανός φορ είχε δηλώσει εν όψει του αγώνα με τη Γερμανία :«Όσον αφορά στον Τόνι πιστεύω ότι την Παρασκευή θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι του».

Ο Κρόος απάντησε σε αυτή τη δήλωση πως στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου: «Ο στόχος, ατομικός και ομαδικός, είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε μεγάλη θέληση να προχωρήσουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε. Η παρουσία στους 8 ήταν ο μίνιμουμ στόχος.

Ξέρω πολύ καλά τον Χοσέλου και ξέρω τι σκόπευε να κάνει. Τον αφήνω να έχει αυτή την επιθυμία για μένα και θα κάνουμε τα πάντα για μην πραγματοποιηθεί.

Δεν πιστεύω ότι θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι την Παρασκευή οπότε πιστεύω ότι θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί».

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη on camera: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε - Mea culpa, τους είπε

Κακοκαιρία εξπρές σήμερα, έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι και στην Αττική


«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε και με απείλησε»  λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου στη μήνυση κατά του Αυγενάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr