Εμπαπέ: Όλοι ξέρουν ότι θαυμάζω τον Ρονάλντο, αλλά δεν θέλω να είναι χαρούμενος την Παρασκευή - Βίντεο

Την Παρασκευή (22:00) η Γαλλία του Εμπαπέ θα παίξει με την Πορτογαλία του Ρονάλντο για μια θέση στα ημιτελικά του Euro 2024

Το Euro 2024 επιστρέφει την Παρασκευή με δύο συγκλονιστικούς προημιτελικούς. 

Στις 19:00 η οικοδέσποινα Γερμανία παίζει με την καταιγιστική Ισπανία και στις 22:00 η Πορτογαλία θα συγκρουστεί με την Γαλλία. Όλοι περιμένουν πως και πως τη μάχη του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Κιλιάν Εμπαπέ. 



Ο Γάλλος ήταν από μικρός μεγάλος θαυμαστής του Πορτογάλου και όταν μάλιστα ανακοινώθηκε πρόσφατα από τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε ανεβάσει και φωτογραφία του με τον CR7! 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θέλει να κερδίσει το είδωλό του. Αυτό είπε και στη συνέντευξη Τύπου. Θέλει αυτός να γελάσει το βράδυ της Παρασκευής και όχι ο Ρονάλντο. 

«Είναι τιμή, όλοι ξέρουν το θαυμασμό που έχω για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είμαστε πάντα σε επαφή. Θα παραμείνει θρύλος του αθλήματος αλλά ελπίζουμε να κερδίσουμε εμείς την Παρασκευή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μοναδικός, δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος παίκτης όπως αυτός. Αν θα είμαι εγώ ο διάδοχος του Ρονάλντο στην Ρεάλ; Θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία. Έχω τη δυνατότητα να αρχίσω το όνειρό μου παίζοντας για την Ρεάλ και ελπίζω να γράψω την ιστορία της Ρεάλ αλλά η δική του ιστορία στην Μαδρίτη είναι μοναδική.

Έχω μεγάλο θαυμασμό για εκείνον αλλά την Παρασκευή ελπίζω να μην είναι τόσο χαρούμενος επειδή θέλουμε να φτάσουμε στον ημιτελικό» είπε ο Κιλιάν Εμπαπέ. 



Ειδήσεις σήμερα:

Οι Βρετανοί ψηφίζουν σε σπίτια, εκκλησίες και παιδικούς σταθμούς - Ένα βήμα πριν την εξουσία οι Εργατικοί μετά από 14 χρόνια

«Ήταν σαν αδέρφια»: Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη


Mητσοτάκης: Εντυπωσιακή η μείωση της ανεργίας, έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr