Euro 2024: Ο Μερίνο σκόραρε στο ίδιο γήπεδο με τον πατέρα του 33 χρόνια μετά και πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο - Δείτε βίντεο

Euro 2024: Ο Μερίνο σκόραρε στο ίδιο γήπεδο με τον πατέρα του 33 χρόνια μετά και πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο - Δείτε βίντεο

Ο «χρυσός» σκόρερ της εθνικής Ισπανίας κόντρα στην εθνική Γερμανίας είχε πάει διαβασμένος στη Στουτγάρδη

merino
Νοέμβριος του 1991 και η Οσασούνα του Μιγκέλ Μερίνο έχει ταξιδέψει στη Γερμανία για να παίξει κόντρα στη Στουτγάρδη για το Κύπελλο UEFA, σε ένα τρελό ματς που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-3 για τους φιλοξενούμενους.

Ο μπαμπάς Μερίνο βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι και ανοίγει το σκορ, για να πάει στη γωνία του γηπέδου και σε έναν πανηγυρισμό βγαλμένο από τα παλιά FIFA να χορέψει γύρω από το σημαιάκι του κόρνερ.

Fast forward στο 2024 και στο γκολ που έβαλε ο γιος του, Μικέλ, στα προημιτελικά κόντρα στη Γερμανία για να στείλει την Ισπανία στην επόμενη φάση του Euro, κατά το τελευταίο λεπτό της παράτασης.

«Ha marcado Merino» ξανά, 33 χρόνια μετά, με τον Ισπανό διεθνή να φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά τα όσα είχε πετύχει ο πατέρας του όσο ήταν ποδοσφαιριστής. «Έχει κάτι που μας δίνει τύχη αυτό το γήπεδο. Είχε σκοράρει κι ο μπαμπάς εδώ. Είναι ιδιαίτερο γήπεδο», είπε ο ίδιος.

Απολαύστε τις δύο στιγμές που έχουν 33 χρόνια διαφορά:

Κλείσιμο


Βέβαια ο Μιγκέλ Μερίνο δήλωσε πως ο γιος του ήθελε απλώς να τον κάνει να δείχνει κακός -ως παίκτης- απέναντί του. «Αυτός ήταν ο σκοπός του. Με είχε ήδη ξεπεράσει, τώρα μου πήρε και την αποκλειστικότητα του να έχω γκολ στη Στουτγάρδη. Τώρα πρέπει να σταματήσω να μιλάω και να πάω να του δώσω ένα μεγάλο φιλί γιατί το αξίζει», σχολίασε ο πατέρας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK