Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, οι πίτσες του Μπέλιγχαμ και τα γυαλιά του Γιάκιν

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, οι πίτσες του Μπέλιγχαμ και τα γυαλιά του Γιάκιν

Ο μεγάλος σταρ της Εθνικής Αγγλίας πήγε για πίτσα και άφησε γενναίο φιλοδώρημα

28956338
Η Ελβετία και η Αγγλία συμπληρώνουν απόψε (19.00) στο Ντισσελντορφ το παζλ των προημιτελικών, πριν πέσει η αυλαία με το ματς Τουρκία-Ολλανδία στο Βερολίνο.

Τα «λιοντάρια» του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα έχουν στις κερκίδες την βασιλική υποστήριξη, καθώς τον αγώνα θα παρακολουθήσει ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Γουίλιαμ. Είναι η δεύτερη φορά, μετά το ματς με τη Δανία στη φάση των ομίλων, που ο γιος του βασιλιά Κάρολου και δεδηλωμένος ποδοσφαιρόφιλος θα παρακολουθήσει δια ζώσης την αγγλική ομάδα.

Bildschirmfoto_2024-07-06_um_13_41_44_2


Κλείσιμο
Παρών στο ματς θα δώσει τελικά κι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, καθώς η UEFA τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο 30.000 € για την άσεμνη χειρονομία του στον αγώνα με τη Σλοβακία. Ήταν τέτοια η χαρά του άσου της Ρεάλ στο άκουσμα της ποινής που θεώρησε δέον να πάει να το γιορτάσει μαζί με τους γονείς του σε κοντινή πιτσαρία στην πολη Εrfurt της ανατολικής Γερμανίας. «Ήταν πολυ γενναιόδωρος», ανέφερε αργότερα η σερβιτόρα του καταστήματος.

Στο στρατόπεδο των Ελβετών επικρατεί ευφορία και αισιοδοξία πριν το ματς με τη φιναλίστ του τελευταίου Euro. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι ο διοπτροφόρος προπονητής της ομάδας Μουράτ Γιάκιν και τα γυαλιά του, τα οποία έχουν γίνει viral. «Έχουμε πάρα πολλές παραγγελίες, κατι που δεν το περιμέναμε», ανέφερε στην ελβετική εφημερίδα BLICK ο υπεύθυνος πωλήσεων της εατειρείας «Götti», Φέλιξ Μορένο, που ικανοποιεί κάθε επιθυμία του φιλάρεσκου προπονητή.

Bildschirmfoto_2024-07-06_um_14_34_45


Πριν το ματς με την Ιταλία ο Γιάκιν επιυθυμουσε πιο ανοιχτόχρωμους φακούς, γιατί το Ολυμπιακό σταδιο του Βερολίνου είναι πιο σκοτεινό από άλλα γήπεδα. Σε χρόνο ρεκόρ η εταιρεία παρασκεύασε τους νέους φακούς και τους παρέδωσε πριν το ματς στον προπονητή, που οδήγησε την Ελβετία στη νίκη κόντρα στη squadra azzurra. Απομένει να δούμε αν απόψε τα γυαλιά του του προσφέρουν την κατάλληλη όραση για να δαμάσει τα λιοντάρια της Αγγλίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντώνης Ρέμος: Ο «πόλεμος» με την Αρχή για το ξέπλυμα, τα χρέη του Ηρακλή και η αγχωμένη δήλωση

Ντιμπέιτ Κασσελάκη - «87» στην Κεντρική Επιτροπή: Μάχη για τους συσχετισμούς και τις εντυπώσεις

Εκλογές στη Βρετανία: Πώς η συντριβή των Συντηρητικών οδήγησε στην αλλαγή των Εργατικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network