Euro 2024: Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου ο Ταγίπ Ερντογάν - Δείτε βίντεο

Euro 2024: Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου ο Ταγίπ Ερντογάν - Δείτε βίντεο

Ο Τούρκος πρόεδρος συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Εμινέ ταξίδεψε στη Γερμανία για να παρακολουθήσει τον προημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Ολλανδία

Zevgos1
Λίγη ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα Ολλανδία-Τουρκία στην κερκίδα των επισήμων του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου παρατηρήθηκε μεγάλη κινητικότητα...

Δευτερόλεπτα αργότερα η απορία λύθηκε καθώς έκανε την εμφάνιση του το ζεύγος Ερντογάν που πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής Τουρκίας που αντιμετωπίζει την Ολλανδία στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Euro 2024.

Απο πολλούς η παρουσία του Τούρκου προέδρου θεωρήθηκε ως μια έμμεση αντίδραση της ιστορίας σε όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τον πανηγυρισμό του Ντεμιράλ (έκανε το σήμα των γκρίζων λύκων) μετά τα δυο γκολ που πέτυχε στο ματς με την Ελβετία στη φάση των 16, ωστόσο ο τιμ μάνατζερ των Τούρκων Χαμίτ Άλτινοπ (παλαίμαχος διεθνής) ξεκαθάρισε ότι: «ήταν προκαθορισμένο πως αν περνούσαμε στους 8 ο κ. Ερντογάν θα ταξίδευε στο Βερολίνο».

Ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε στο Βερολίνο περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα...

Κλείσιμο


... και η άφιξη του στο γήπεδο ήταν μη τι άλλο εντυπωσιακή καθώς υπήρχε ένα τεράστιο κονβόι αυτοκινήτων που μετέφερε τον ίδιο και τη συνοδεία του.



Κι όταν το ζεύγος Ερντογάν εμφανίστηκε στις κερκίδες οι Τούρκοι οπαδοί τον αποθέωσαν με τον ίδιο να χαιρετά μαζί με τη σύζυγο του πριν πάρουν τις θέσεις τους.








Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος το Euro 2024 για τον Πέδρι μετά το μαρκάρισμα του Κρόος


Επεισόδιο Κασσελάκη με τον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ - Κριτική από Ραγκούση, Γεροβασίλη,
Θεοχαρόπουλο


Ουγγαρέζος για Μενεγάκη: Είναι «σκυλί» στη δουλειά, μαμά και ασπίδα για όποιον προστατεύει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK