Euro 2024 - Ντε Λα Φουέντε: Η Ισπανία μπορεί να πάει πολύ μακριά

Η Ισπανία του Ντε Λα Φουέντε πήρε το εισιτήριο για τους «4» του EURO 2024 αποκλείοντας την Γερμανία στην παράταση, αλλά... ονειρεύεται τον τελικό δηλώνοντας πως η ομάδα του μπορεί να πάει μακριά

Η εθνική Ισπανίας απέκλεισε με 2-1 την διοργανώτρια Γερμανία από τα ημιτελικά του EURO 2024 και τερμάτισε τα όνειρα των Γερμανών, όμως ο Ντε Λα Φουέντε πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα σύμφωνα με τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των Ιβήρων στοχεύει στην κορυφή και πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει πολύ μακριά... υπονοώντας τον τελικό.

Αναλυτικά ο 63χρονος τεχνικός δήλωσε μετά την νίκη επί της Γερμανίας: «Είναι μία ιστορική νύχτα. Είμαι υπερήφανος που είμαι σε θέση να εκπροσωπώ τη χώρα μας. Θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε αλλά είμαστε απολύτως πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάμε πολύ μακριά με αυτή την ομάδα.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι έτοιμοι για τον ημιτελικό. Δεν έχουν κορεσμό και είμαι υπερήφανος που προπονώ τέτοιους ποδοσφαιριστές. Ξέρω πολλούς από αυτούς για πολλά χρόνια.

Έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται στο πιο υψηλό επίπεδο και έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τη διοργάνωση. Αυτή η ομάδα έχει πάντα περιθώρια βελτίωσης αλλά δεν μπορεί ουδείς να αμφισβητήσει την υπερηφάνεια, την ποιότητα και την αφοσίωσή τους».

Να θυμίσουμε πως η Ισπανία θα αναμετρηθεί με την Γαλλία στις 9/7 για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του EURO 2024.


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σοκάρει η συγγραφέας Φωτεινή Σκανδάλη: «Θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι, μου έλεγε ο σύντροφος μου»

Φρίκη στην Εύβοια: Σκότωσαν μικρά γατάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια


Ο Μπάιντεν ξεκόβει ότι δεν αποσύρεται, αλλά πολλοί αναρωτούνται: Μήπως ήρθε η ώρα της Καμάλα Χάρις;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr