Euro 2024: Το «ευχαριστώ» του Πέδρι στον Κρόος για το μήνυμά του για τον τραυματισμό που του προκάλεσε

Euro 2024: Το «ευχαριστώ» του Πέδρι στον Κρόος για το μήνυμά του για τον τραυματισμό που του προκάλεσε

Ο Πέδρι έκανε μία ανάρτηση για τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός συνέχειας του Euro, στην οποία συγχώρεσε τον Τόνι Κρόος που τον τραυμάτισε άθελά του και τον ευχαρίστησε για το μήνυμα που του έστειλε

pedri
Μπορεί η Ισπανία να ξεπέρασε τελικά το εμπόδιο της Γερμανίας στα προημιτελικά του Euro 2024, με τη νίκη που πήρε την παράταση, όμως θα συνεχίσει τις προσπάθειές, χωρίς έναν εκ των σημαντικότερων παικτών της, τον Πέδρι, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς αυτό, έπειτα από μία μονομαχία με τον Τόνι Κρόος και θα χάσει έτσι την συνέχεια του τουρνουά.

Ο νεαρός Ισπανός έκανε μία ανάρτηση στα social media του όπου αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν πρόκειται να συνεισφέρει πλέον στις προσπάθειες της εθνικής Ισπανίας ζητώντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Προς το τέλος της ανάρτησης αυτής αναφέρθηκε και στον Τόνι Κρόος ευχαριστώντας για το μήνυμα που του έστειλε και συγχωρόντας για ό,τι συνέβη εξηγώντας πως «αυτό είναι το ποδόσφαιρο και θα συμβούν κι αυτά».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ήρθα στη Γερμανία για το Euro2024 και θα συνεχίσω εδώ, μέχρι το τέλος. Γιατί το όνειρο, μην αμφιβάλλεις, συνεχίζεται.

Αυτή την εβδομάδα ήρθε η ώρα να ενθαρρύνετε και να συνεισφέρετε με έναν άλλο τρόπο σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια που είναι η εθνική Ισπανίας.


Η υποστήριξη όλων σας είναι απίστευτη. Η πιο δύσκολη στιγμή πέρασε κι ο δρόμος της επιστροφής τώρα ξεκινά, για να είμαστε σύντομα σε φουλ ρυθμούς με την Μπαρτσελόνα.

Σε ευχαριστώ Κρόος για το μήνυμά σου. Αυτό είναι ποδόσφαιρο και συμβαίνουν αυτά. Η καριέρα και το ρεκόρ θα μείνουν για πάντα.

Θέλω μόνο να πω κάτι ακόμα. Πάμε Ισπανία».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network