Euro 2024: Οι συμβουλές του Στόιτσκοφ στον Εμπαπέ κι οι κάλτσες του Μοράτα - Δείτε βίντεο

Η απρόσμενη επίσκεψη του Βούλγαρου παλαίμαχου άσου στην προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας και το θερμό τετ α τετ με τον Εμπαπέ - Διαβάστε το ξεχωριστό... αξεσουάρ του επιθετικού της Εθνικής Ισπανίας

Η Ισπανία και η Γαλλία αναμετρώνται απόψε (22.00) στο Μόναχο διεκδικώντας το ένα από τα δυο εισιτήρια του τελικού του Euro 2024 (Κυριακής 14/7) στο Βερολίνο. Στο στρατόπεδο των «τρικολόρ» επικρατεί νηνεμία, παρά τις μέχρι τούδε μέτριες εμφανίσεις της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Νερό στο μύλο της κριτικής στο πρόσωπο του Κιλιάν Εμπαπέ ήρθε να ρίξει ο άλλοτε Γάλλος διεθνής, Εμανουέλ Πετί, παγκόσμιος πρωταθλητής με τους «Les bleus» το 1998. «Προς το παρόν οι εμφανίσεις του είναι ανάξιες ενός αρχηγού. Δεν παίρνει σχεδόν καθόλου πρωτοβουλίες στο γήπεδο», τόνισε ο Πετί σε συνέντευξη του στο γερμανικό δίκτυο RND, από τα πυρά του οποίου δεν γλίτωσε ούτε ο Αντουάν Γκριεζμάν: « Εδώ και χρόνια ο Γκριεζμάν είναι ένας από τους πυλώνες αυτής της ομάδας, αλλά στο τρέχον Euro δεν μπορεί να δώσει μια καθοριστική πάσα!!»

Την ίδια ώρα όμως o Εμπαμπέ δέχθηκε ένα αναπάντεχο ψυχολογικό πουσάρισμα από έναν άνθρωπο ο οποίος τα επόμενα χρόνια θα είναι… εχθρός του! Ο λόγο για τον βετεράνο αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Χρίστο Στόιτσκοφ, ο οποίος τη δεκαετία του ‘90 μεγαλούργησε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και οδήγησε την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ 1994.



Ο 58χρονος Βούλγαρος επισκέφτηκε τη Δευτέρα το προπονητικό κέντρο των Γάλλων στο Πάντερμπορν και μόλις τον αντίκρισε ο Εμπαπέ κατευθείαν πήγε κοντά του με τους δύο άνδρες να έχουν ένα σύντομο τετ α τετ πριν ο νέος άσος της Ρεάλ φύγει γιατί ξεκινούσε η προπόνηση.



Ο Εμπαπέ εκείνη τη στιγμή δεν φορούσε την προστατευτική μάσκα με την οποία αγωνίζεται από την πρεμιέρα και μετά λόγω ρινικού κατάγματος, αλλά μ’ αυτήν θα εμφανιστεί σήμερα το βράδυ στον ημιτελικό κόντρα στην Ισπανία (9/7, 22:00), ωστόσο κι ο σέντερ φορ της Furia Roja, Αλβάρο Μοράτα, θα έχει το δικό του αξεσουάρ: ένα ζευγάρι κόκκινες κάλτσες με αντιολισθητικό πέλμα.

Ο Μοράτα εκμυστηρεύτηκε ότι φοράει ήδη από το 2016 τις κάλτσες της αυστριακής εταιρείας «Tapedesign», που του προσφέρουν σταθερότητα και επιπλέον τον προστατεύουν από τυχόν ερεθισμούς και φουσκάλες.





Κι αυτό που απομένει να δούμε είναι ποιο από τα δυο αξεσουάρ θα φανεί πιο γουρλίδικο το βράδυ στην αρένα του Μονάχου. Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία και η Ισπανία είχαν αναμετρηθεί πριν 40 χρόνια στον τελικό του Euro, όπου οι «τρικολόρ» με αρχηγό το Μισέλ Πλατινί είχαν επικρατήσει των Ισπανών με 2-0, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο για το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Αύριο η συνάντηση με Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Δούκας: Να μας πει ο Ανδρουλάκης αν μπορώ ως δήμαρχος να είμαι και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Εκβιασμοί - ΠΑΣΟΚ: Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα δύο μελών που εμπλέκονται στο κύκλωμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr