EURO 2024, Ολλανδία - Αγγλία: Η ώρα και το κανάλι της μετάδοσης του δεύτερου ημιτελικού

EURO 2024, Ολλανδία - Αγγλία: Η ώρα και το κανάλι της μετάδοσης του δεύτερου ημιτελικού

Η Αγγλία θέλει να δώσει συνέχεια στο «It's coming home», ενώ η Ολλανδία ονειρεύεται τον τίτλο μετά το 1988 (22:00 - ΕΡΤ1HD)

ollandia-aglia
Το «Signal Iduna Park» υποδέχεται τον δεύτερο ημιτελικό του EURO 2024, με την Ολλανδία και την Αγγλία να έρχονται αντιμέτωπες με στόχο το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό (22:00 - ΕΡΤ1HD). Το... σύνθημα για τους Άγγλους είναι μόνο ένα: «It's coming home», ενώ οι Ολλανδοί στοχεύουν ξανά την κορυφή της Ευρώπης, μετά το 1988.

Από τη μία βρίσκεται η Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και από την άλλη η Ολλανδία του Ρόναλντ Κούμαν. Τα Τρία Λιοντάρια μπορεί να μην πείθουν μέχρι στιγμής, ωστόσο κατάφεραν να βρεθούν στα ημιτελικά για δεύτερο συνεχόμενο EURO, σβήνοντας το «όνειρο» της Ελβετίας στα πέναλτι. Από την άλλη, οι Οράνιε απέκλεισαν με ανατροπή την Τουρκία.

Παρότι δυσκολεύτηκε, στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε την κατάσταση και, με το τελικό 2-1, η Ολλανδία βρέθηκε στα ημιτελικά. Το γκολ του Ακαϊντίν έδωσε το προβάδισμα στην Τουρκία, αλλά η απάντηση από τους Οράνιε ήρθε με διπλό «χτύπημα» στο δεύτερο μέρος. Στο 70' ο Ντε Φράι με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1 και έξι λεπτά αργότερα με το αυτογκόλ του Μουλντούρ ολοκληρώθηκε η ανατροπή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2ir247t3n21)


Η Αγγλία βρήκε τα πατήματά της πέντε λεπτά μετά το προβάδισμα της Ελβετίας και ισοφάρισε στο 80' με ένα απίστευτο γκολ του Σάκα που έκανε το 1-1. Στην παράταση του αγώνα το σκορ έμεινε ίδιο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη «ρώσικη ρουλέτα». Εκεί, τα Λιοντάρια του Σάουθγκεϊτ είχαν 100% ευστοχία, ο Πίκφορντ απέκρουσε το πέναλτι του Ακάντζι, δίνοντάς τους το εισιτήριο για τους «4» του τουρνουά. Και πλέον, οι Βρετανοί κάνουν... όνειρα για το πρώτο τους ευρωπαϊκό. Για να συνεχίσουν να ονειρεύονται, βέβαια, θα πρέπει να προσπεράσουν το εμπόδιο της Ολλανδίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2iojzih3ee9)


Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί 22 φορές. Η τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν στις 6 Ιουνίου 2019 για το Nations League και τελείωσε με νίκη των Ολλανδών με 3-1.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Άλλες δύο φορές είχε συλληφθεί για απάτη η Νάνσυ, η αρχηγός του κυκλώματος των εκβιαστών

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Το διπλό φονικό στη λευκή αθηναϊκή έπαυλη το 1965

Φρίκη στις ΗΠΑ: 29χρονος σκότωσε και διαμέλισε 14χρονη τρανς που βρήκε μέσω της εφαρμογής Grindr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK