Euro 2024: Αλβανός φροντιστής κατηγορείται για βιασμό ξενοδοχοϋπαλλήλου στην Γερμανία

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα όλα έγιναν στην κουζίνα του ξενοδοχείου στην πόλη Κάμεν

Η Αλβανία μπορεί να αποχώρησε από το EURO 2024 μετά από δυο ήττες και μια ισοπαλία στη φάση των ομίλων, το στίγμα της όμως φρόντισε να το αφήσει στη Γερμανία, κατά αλγεινό τρόπο.

Σύμφωνα με δημοσιίευμα της εφημερίδας «Hellweger Anzeiger» ένας 26χρονος φροντιστής της αλβανικής ομάδας παρενόχλησε αρχικά σεξουαλικά και στη συνέχεια βίασε μία υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Όλα αυτά συνέβησαν, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, στην κουζίνα του ξενοδοχείου στην πόλη Κάμεν (20 χιλιόμετρα ανατολικά του Ντόρτμουντ), όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Αλβανίας. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 23 Ιουνίου, ενώ μια μερα αργότερα η Αλβανία ηττήθηκε από την Ισπανία και αποχαιρέτησε το Euro.

Κι ενώ η εισαγγελία του Ντόρτμουντ επιβεβαιώνει την καταγγελία και το περιεχόμενο της, απορίας άξιον είναι πώς επετράπη στον κατηγορούμενο η έξοδος από τη χώρα. Η αντίδραση από τα Τίρανα ήταν πάντως ακαριαία καθώς ο νεαρός απολύθηκε από την αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η δικαστική συνέχεια του περιστατικού, καθώς η Αλβανία δε φημίζεται ιδιαίτερα για τη συνεργασία της με τις ευρωπαϊκές διακστικές αρχές.


Ειδήσεις σήμερα:

Άλλες δύο φορές είχε συλληφθεί για απάτη η Νάνσυ, η αρχηγός του κυκλώματος των εκβιαστών

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Το διπλό φονικό στη λευκή αθηναϊκή έπαυλη το 1965

Φρίκη στις ΗΠΑ: 29χρονος σκότωσε και διαμέλισε 14χρονη τρανς που βρήκε μέσω της εφαρμογής Grindr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr