Euro 2024: Ο Ντιντιέ Ντεσάν συνεχίζει στον πάγκο της Γαλλίας έως το 2026

Euro 2024: Ο Ντιντιέ Ντεσάν συνεχίζει στον πάγκο της Γαλλίας έως το 2026

Η Γαλλία απέτυχε να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το Euro 2024, ωστόσο παρά τη σφοδρή κριτική που δέχεται, ο Ντιντιέ Ντεσάν θα συνεχίσει να είναι στον πάγκο των τρικολόρ

deschamps_1512
Η Ισπανία έκανε την ανατροπή κόντρα στη Γαλλία και είναι η πρώτη φιναλίστ του Euro 2024 με τον Ντιντιέ Ντεσάν να δέχεται τα πυρά όλων για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του σ' όλο το τουρνουά, αλλά τη διοίκηση της Ομοσπονδίας να τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη. Κι αυτό είναι κάτι που ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Φιλίπ Ντιαλό, τελειώνοντας άμεσα την όποια συζήτηση αναζήτησης νέου προπονητή.



«Ο Ντιντιέ Ντεσάν θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Εθνικής Γαλλίας. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα μας κι ο Ντιντιέ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026», είπε σε δηλώσεις του στην Equipe ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας Φιλίπ Ντιαλό λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στο Παρίσι.

Κλείσιμο
Στη Γαλλία πάντως ο έμπειρος τεχνικός είναι αποδέκτης σκληρής κριτικής για τις επιλογές του αλλά και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του με τον Ντιαλό όμως να... αδιαφορεί και να υπενθυμίζει ότι επί των ημερών του οι «τρικολόρ» κατέκτησαν το Μουντιάλ και είναι πάντα στην καλύτερη τετράδα των διοργανώσεων που συμμετέχει.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK