EURO 2024: Το... τερμάτισε ο πατέρας του Γιαμάλ: Ο γιος μου ήταν που «ευλόγησε» τον Μέσι, για μένα ο Λαμίν είναι ο καλύτερος

EURO 2024: Το... τερμάτισε ο πατέρας του Γιαμάλ: Ο γιος μου ήταν που «ευλόγησε» τον Μέσι, για μένα ο Λαμίν είναι ο καλύτερος

Ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ αποθέωσε σε δηλώσεις του τον γιο του, είπε πως ήξερε από την πρώτη στιγμή πως θα γράψει ιστορία και αναφέρθηκε στην περίφημη κοινή τους φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι

messi_yamal_bath_new_24_main_pic
Ο Μουνίρ Γιαμάλ τείνει να εξελιχθεί στο πρότυπο πατέρα ποδοσφαιριστή, ο οποίος προσπαθεί να πάρει λίγη από τη λάμψη του γιου του και εξελισσόμενος σε... τηλεοπτικό μαϊντανό αρχίζει να λέει ότι χαζομάρα του έρθει στο μυαλό.

Προφανώς είναι πολλά τα κοινά για τον Λαμίν Γιαμάλ και τον Λιονέλ Μέσι... Θαυματουργό αριστερό πόδι, ποδοσφαιρική μαγεία, Μπαρτσελόνα. Κι η φοβερή ιστορία της κοινής τους φωτογραφίας με τον πρώτο σε μωρουδιακή ηλικία ήρθε για να δώσει τροφή σε... υπερφυσικές θεωρίες.

Ο πατέρας του Γιαμάλ πάντως δήλωσε πως ίσως ο γιος του να ήταν αυτός που τελικά έδωσε το... χρίσμα του παικταρά στον Μέσι και όχι το αντίθετο!

«Ζω αυτά που κάνει όπως κάθε άλλος, με χαρά και αγάπη για την Ισπανία. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά. Κατάλαβα πως ο γιος μου θα γίνει σταρ από την πρώτη στιγμή, με το που γεννήθηκε. Κάθε πατέρας θέλει το καλύτερο για τον γιο του και του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του. Ελπίζω να πάρουν το EURO και να γίνουμε όλοι μαζί πρωταθλητές», είπε αρχικά ο Μουνίρ Γιαμάλ, ενώ στη συνέχεια προσέθεσε χαρακτηριστικά πως:

Κλείσιμο


«Αυτή η φωτογραφία είναι μια ακόμα από τις τρελές συμπτώσεις της ζωής. Ίσως όμως ο τελικά, ο γιος μου να ήταν αυτός που ευλόγησε τον Μέσι και όχι το αντίθετο. Για μένα είναι ο καλύτερος στα πάντα. Στο ποδόσφαιρο, στην αγάπη, ως άτομο. Στα πάντα. Είναι μια ευλογία από τον Θεό».

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Ποιος είναι ο ιστορικός καθεδρικός ναός της Ρουέν όπου ξέσπασε φωτιά - Δείτε βίντεο

Καταδίωξη στον Κηφισό: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί που έκαναν κόντρες, δείτε βίντεο

Σχολεία: Τι είναι το «πολλαπλό βιβλίο» που προανήγγειλε ο Πιερρακάκης - Στόχος η απομάκρυνση από την «παπαγαλία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK