Euro 2024: Η παραφωνία των γερμανικών σιδηροδρόμων και τα παράπονα του Λίνεκερ για τα γήπεδα

Euro 2024: Η παραφωνία των γερμανικών σιδηροδρόμων και τα παράπονα του Λίνεκερ για τα γήπεδα

O παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής έκανε παράπονα για τους χλοοτάπητες των γηπέδων στη Γερμανία 

train_germany
Η 17η βερσιόν του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με τον αυριανό τελικο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βεερολίνου (22.00) μεταξύ της Αγγλίας και της Ισπανίας. Κι ενώ αγωνιστικά η διοργάνωση ήταν μάλλον μέτρια, όσον αφορά το θέαμα και την ποιότητα των αγώνων σε οργανωτικό επίπεδο η υπουργός εσωτερικών Νάνσυ Φέσιζερ απένειμε τα εύσημα σε εθελοντές και σώματα ασφαλείας για την εύρυθμη διεξαγωγή ενός τέτοιου τεράστιου αθλητικού γεγονότος.

Μοναδική παραφωνία ήταν οι γερμανικοί σιδηρόδρομοι (Deutsche Bahn) που δε στάθηκαν στο υψος των περιστάσεων, καθώς οι καθυστερήσεις και ματαιωμένα δρομολόγια ήταν ένα σύνηθες φαινόμενο, κάτι που ανάγκασε τον Γερμανό υπουργό συγκοινωνιών, Φόλκερ Βίσινγκ να τοποθετηθεί επί του ζητήματος: «Αυτό που αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι κατά τη διάρκεια του Euro δεν αντιστοιχεί στα γερμανικά στάνταρτ και πρέπει ν’ αλλάξει», δήλωσε ο πολιτικός των Φιλελευθέρων σε συνέντευξη του στη «Welt am Sonntag».

Παράπονα εξέφρασε κι ο γνωστός Γκάρι Λίνεκερ, που σχολίαζε το Euro για τη BBC, που είχε ως έδρα του το Βερολίνο και δε χρειαζόταν να μετακινείται με τους γερμανικούς σιδηρόδρομους. Αντικείμενο της κριτικής του ήταν οι χλοοτάπητες πολλών γηπέδων. «Η Γερμανία ήταν μια καταπληκτική οικοδέσποινα αλλά η κατάσταση του χλοοτάπητα σε πολλά γήπεδα δεν ήταν ανάλογη ένός τέτοιου τουρνουά ή της Premier League», ανέφερε ο 63χρονος βετεράνος στράικερ σε συνέντευξη του στη μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».

Ειδήσεις σήμερα:

«Έλα, αλλιώς θα τη σκοτώσω»: Ο δολοφόνος στην Αμφιλοχία κράτησε όμηρο την κόρη του και εκβίασε την πρώην σύζυγό του με τη ζωή του παιδιού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καύσωνας μέχρι την Παρασκευή - Πού θα έχει 43άρια

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των αδερφών Καρντάσιαν στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου Ανάντ Αμπάνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK