Κέιν: Προσπαθώ να είμαι ηγέτης και να δίνω το παράδειγμα

Κέιν: Προσπαθώ να είμαι ηγέτης και να δίνω το παράδειγμα

To 2021 δεν οδήγησε την Αγγλία στην κορυφή του Euro αλλά την Κυριακή έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να το πετύχει

28975058
Η Αγγλία θα αγωνιστεί σε «back to back» τελικό EURO. Τα Τρία Λιοντάρια έκλεισαν τη θέση τους στο μεγάλο «ραντεβού» του Βερολίνου (14/7, 22:00 - ΕΡΤ1), όπου και θα τεθούν αντιμέτωποι κόντρα στην Ισπανία.

«Λυτρωτής» για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ήταν ο Όλι Γουότκινς, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 81ο λεπτό του ημιτελικού με την Ολλανδία, μαζί με τον Κόουλ Πάλμερ και δέκα λεπτά αργότερα σκόραρε το γκολ της πρόκρισης έπειτα από ασίστ του μεσοεπιθετικού της Τσέλσι. Ο φορ της Άστον Βίλα πέρασε στο ματς αντί του Χάρι Κέιν, με τον αρχηγό των Άγγλων να τον αγκαλιάζει μετά τη μεγάλη πρόκριση.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι τι του είπα. Ευχαριστώ τον Όλι, δεν είναι εύκολο να μην είσαι στο ματς από την αρχή. Δεν είναι εύκολο να περιμένεις για την ευκαιρία σου.

Το να ξέρεις να αρπάζεις την ευκαιρία όπως έκανε εκείνος, με εκείνο το γκολ, είναι κάτι που πρέπει να του πιστωθεί και προφανώς είναι τεράστιο αποτέλεσμα για την ομάδα», ανέφερε ο Κέιν στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Κλείσιμο
Η ομάδα δεν είναι μόνο οι 11 που παίζουν, όλοι παλεύουν προς την ίδια κατεύθυνση και δεν υπάρχουν εγωισμοί. Εγώ προσπαθώ να δίνω πάντα το παράδειγμα.

Προσπαθώ να είμαι πάντα ο ηγέτης αλλά η ομάδα είναι στην πρώτη θέση, αυτό είναι το σημαντικότερο», ανέφερε ο Κέιν στις δηλώσεις του ενόψει του μεγάλου τελικού.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

«Έλα, αλλιώς θα τη σκοτώσω»: Ο δολοφόνος στην Αμφιλοχία κράτησε όμηρο την κόρη του και εκβίασε την πρώην σύζυγό του με τη ζωή του παιδιού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καύσωνας μέχρι την Παρασκευή - Πού θα έχει 43άρια

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των αδερφών Καρντάσιαν στον γάμο του Ινδού δισεκατομμυριούχου Ανάντ Αμπάνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK