Euro 2024: Μετά το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Champions League ο Μπέλιγχαμ θέλει το Euro και φορτσάρει για τη Χρυσή Μπάλα

Στα 21 του χρόνια ο Άγγλος σταρ κέρδισε τα πάντα στην πρώτη του σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να την κλείσει και με την κούπα του Euro

Τον αγώνα της ζωής του έως τον επόμενο θα παίξει σε λίγες ώρες ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. 

Το παιδί θαύμα της Αγγλίας, στα 21 του χρόνια, θα παλέψει να οδηγήσει την χώρα του στην κορυφή της Ευρώπης και αυτό θα γίνει εάν τα "Τρία Λιοντάρια" κερδίσουν την "Φούριος Ρόχας" στον τελικό του Euro 2024 στο Βερολίνο. 



Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκόραρε στην πρεμιέρα με τη Σερβία και κράτησε την Αγγλία στο Euro όταν στο νοκ άουτ παιχνίδι με την Σλοβακία πέτυχε γκολ στο 90+5' και το έστειλε στην παράταση. 



Ο νεαρός Άγγλος που είχε όνειρο να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης του αγαπημένου του Ζινεντίν Ζιντάν για να κερδίσει ένα Champions League τα κατάφερε από την πρώτη του χρονιά. Έφτασε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2023 και τον Ιούνιο του 2024 κατέκτησε με την Ρεάλ το 15ο Champions League της ιστορίας της απέναντι στη Ντόρτμουντ. 

Με την φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ισπανίας και τώρα είναι μια νίκη μακριά από το Euro. Εάν τα καταφέρει είναι το μεγάλο φαβορί και για τη "Χρυσή Μπάλα". 

«Ό,τι και να γίνει στον τελικό, ο Τζουντ θα πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Έχει μια ιδιαίτερη αύρα» είπε ο Γουότκινς που έστειλε με γκολ του την Αγγλία στον μεγάλο τελικό. 


Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση BBC: Πώς η απόπειρα κατά Τραμπ αλλάζει τα δεδομένα για τις εκλογές στις ΗΠΑ


Ιβάνκα και Τζιούνορ Τραμπ μίλησαν με τον πατέρα τους: «Είναι σε πολύ καλή διάθεση»


Τραμπ: «Χτυπήθηκα στο δεξί αυτί, ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr