EURO 2024: Ρεκόρ από τον Ντε λα Φουέντε με... καρέ τίτλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Δείτε βίντεο

EURO 2024: Ρεκόρ από τον Ντε λα Φουέντε με... καρέ τίτλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Δείτε βίντεο

Ο 63χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας μετά την κατάκτηση του EURO 2024, έγινε ο πρώτος προπονητής που έχει κερδίσει και τις τέσσερις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

MixCollage-15-Jul-2024-01-21-AM-5507
Η Ισπανία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία της, με τους Ίβηρες να επικρατούν με 2-1 της Αγγλίας, στον μεγάλο τελικό του EURO 2024.

Πέραν του ότι ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να κάνει την εθνική του πολυνίκη του θεσμού, ο ίδιος έσπασε ρεκόρ έχοντας γίνει ο πρώτος ομοσπονδιακός που κατακτά το τρόπαιο σε τέσσερις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2ph44ol6ss9)


Κλείσιμο
Ο Λουίς Ντε λα Φουέντε ανέλαβε την ομάδα Κ19 της Ισπανίας το 2013 και την οδήγησε μέχρι την κατάκτηση του EURO U19 δύο χρόνια ύστερα, με μια ομάδα στην οποία συμμετείχαν οι Ρόδρι και Μικέλ Μερίνο.

Στη συνέχεια, ανέλαβε την Κ21, το 2018, παίρνοντας το EURO U21 ένα χρόνο αργότερα, πριν αποχωρήσει για να ηγηθεί της μεγάλης ομάδας της Φούρια Ρόχα. Μερικοί από τους παίκτες που είχε υπό την επίβλαψή του ήταν οι Φαμπιάν Ρουίθ, Ντάνι Όλμο και Μικέλ Οιαρθάμπαλ.

H Ομοσπονδία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ίβηρα τεχνικό, ο οποίος νίκησε και στον τελικό του UEFA Nations League, το καλοκαίρι του 2023.




Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ερωτήματα για το πώς κατάφερε ο δράστης να πλησιάσει στα 150 μέτρα περίπου - Ξαφνιάστηκε μέχρι και ο εισαγγελέας

Ψυχικό: Βρέθηκαν τρία μικρά, χαριτωμένα Λαμπραντοράκια και ψάχνουν σπίτι - Δείτε βίντεο

Κέιτ Μίντλετον: Αποθεώθηκε και κατά την απονομή της κούπας του Wimbledon - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK