Δάφνη Γκίνες: Η πρώην κυρία Νιάρχου τώρα και pop star

Δάφνη Γκίνες: Η πρώην κυρία Νιάρχου τώρα και pop star

Με ένα εντυπωσιακό βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο μάγος του φακού Ντέιβιντ ΛαΣαπέλ, όπου φορά συλλεκτικά κομμάτια του Maison Schiaparelli και διαμάντια Harry Winston, η εκκεντρική socialite κατακτά και τον χώρο της μουσικής.

niarxou
Είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, γόνος της ιρλανδικής αυτοκρατορίας της μπίρας Guiness, ένα καθολικά αποδεκτό fashion icon και μία από τις πιο avant-garde περσόνες του διεθνούς jet set. Αυτή φορά, ωστόσο, στόχος της είναι το μουσικό στερέωμα και «ανταγωνίστριά» της στην εκκεντρικότητα, η Lady Gaga.

Το τραγούδι «Heaven», που έγραψε και ερμηνεύει η ίδια, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στα δημοφιλέστερα media του κόσμου, όπως και στα σαλόνια της διεθνούς αριστοκρατίας, καθώς φανέρωσε -και μάλιστα με τον πλέον προκλητικό τρόπο- μια άλλη πτυχή του εαυτού της, αυτήν της pop star.

«Η μουσική πάντα με ενδιέφερε. Εδώ και χρόνια συνθέτω κομμάτια. Ηρθε, λοιπόν, ο καιρός να μοιραστώ τις μελωδίες μου με τον κόσμο. Πάντα κάνω αυτό που αισθάνομαι, ο κόσμος ξέρει ότι η ζωή μου είναι μια διαρκής περιπέτεια. Ο τίτλος του κομματιού “Heaven”, το οποίο είναι μέρος ενός άλμπουμ που έχω ξεκινήσει από το καλοκαίρι, αναφέρεται στην αδρεναλίνη που με πλημμυρίζει. Ναι, η μουσική με μεταφέρει στον Παράδεισο».

Το περιοδικό «Rolling Stone» έχει εκτενές αφιέρωμα στη νέα καριέρα της εκκεντρικής πρώην κυρίας Νιάρχου, ενώ η ιταλική αλλά και η ιαπωνική «Vogue» φιλοξενούν φωτογραφίες της με κάποια από τα -πολλά- συλλεκτικά fashion κομμάτια που βρίσκονται στις ντουλάπες της. Στα social media η Δάφνη Γκίνες, επιδραστική ιέρεια της μόδας εδώ και χρόνια, αξιοποιεί τη δημοτικότητά της για να επικοινωνήσει το νέο της εγχείρημα και να προκαταβάλει την επιτυχία του στο απέραντο στερέωμα του Διαδικτύου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ