Somnio: Πολυτέλεια εν πλω

Somnio: Πολυτέλεια εν πλω

Ενα όνειρο υπό κατασκευή που θα γίνει σύντομα πραγματικότητα, αρκεί να μπορεί να διαθέσει κανείς 9,5 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει ένα από τα διαμερίσματά του

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
somnio_gala_xr
Το όνομά του είναι «Somnio» (σ.σ. σημαίνει ονειρεύομαι στα λατινικά) και κατασκευάζεται με εντατικούς ρυθμούς στη Νορβηγία, από τη VARD, μέρος της ιταλικής Fincantieri, μιας από τις πιο γνωστές ναυπηγικές εταιρείες στον κόσμο σε εξειδικευμένα σκάφη.

Inside Somnio Superyacht - the $600 Million Yacht Liner

somnio_gala_in__1_
somnio_gala_in__2_
somnio_gala_in__3_
somnio_gala_in__4_
somnio_gala_in__5_
somnio_gala_in__6_
Το «Somnio» διαθέτει 39 πολυτελή διαμερίσματα προς πώληση στους λάτρεις της θάλασσας και της καλής ζωής
somnio_gala_in__7_
Κλείσιμο

Με μήκος 222 μέτρα, βάρος 33,5 χιλιάδες τόνους και 39 πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματα, θα είναι το μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο και θα ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη. Το «Somnio» σχεδιάστηκε για να παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σούπερ γιοτ με τις ανέσεις ενός πλοίου και τις υπηρεσίες που θα έβρισκε κανείς στο καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων του είναι εντυπωσιακές.

Οι ιδιοκτήτες των 39 μοναδικών διαμερισμάτων θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με αρχιτεκτονική και σχεδιαστική ομάδα που θα τους εξυπηρετήσει σε θέματα όπως η διαρρύθμιση των δωματίων, η επίπλωση, ο φωτισμός και η διακόσμηση. Υστερα, θα αναθέσουν το δικό τους ατομικό σχέδιο είτε στη Winch Design με έδρα το Λονδίνο, είτε στην Tillberg Design ή τη Luttenberger Design από τη Σουηδία για να αποκτήσουν το προσωπικό τους παλάτι εν πλω.
somnio_gala_in__1_
somnio_gala_in__2_
somnio_gala_in__3_

Το εμβαδόν των διαμερισμάτων κυμαίνεται από τα 182 έως τα 963 τ.μ., με το μεγαλύτερο να επεκτείνεται σε ολόκληρο το επάνω κατάστρωμα. Οι δε τιμές αγοράς ξεκινούν από τα 9,5 εκατ. δολάρια. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, εξωτερικοί χώροι και γκαρνταρόμπα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που δίνονται στους υποψήφιους αγοραστές.

Τα διαμερίσματα θα είναι σχεδιασμένα με εξαιρετική φινέτσα και μια νότα πολυτέλειας, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να αγκαλιάσουν το νέο τους σπίτι στη θάλασσα. Στο πρωτοποριακό έργο, με κόστος κατασκευής, σχεδίασης και εξοπλισμού περίπου στα 500 εκατ. ευρώ, έχει δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στο να είναι φιλικό στο περιβάλλον. Θα έχει τον πιο σύγχρονο «καθαρό κινητήρα», ενώ κατασκευάζεται από υλικά που θα δημιουργήσουν περιβαλλοντικούς εσωτερικούς χώρους με μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα.

Οσον αφορά τους κοινόχρηστους χώρους, περιλαμβάνουν κελάρι, spa, σινεμά, εστιατόρια, μέχρι και beach club. Επί του σκάφους θα είναι διαθέσιμη κορυφαίας κλάσης ιατρική περίθαλψη παρέχοντας στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας μακριά από πανδημίες και άλλους παγκόσμιους κινδύνους.
somnio_gala_in__4_
somnio_gala_in__5_
somnio_gala_in__6_
Το «Somnio» διαθέτει 39 πολυτελή διαμερίσματα προς πώληση στους λάτρεις της θάλασσας και της καλής ζωής

«Το “Somnio” θα είναι το μοναδικό οικιστικό superyacht στον κόσμο και έχει σχεδιαστεί με αυστηρά πρότυπα. Οι ιδιοκτήτες θα μοιραστούν έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο ζωής στη θάλασσα, με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πλήρωμα και ένα ατελείωτο παγκόσμιο δρομολόγιο επιλεγμένων προορισμών», σημειώνει ο καπετάνιος.

Με έμφαση στα ταξίδια με αργούς ρυθμούς, το «Somnio» θα εξερευνήσει τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη: θα περάσει από τις ακτές της Μεσογείου στον Ατλαντικό, θα κάνει στάση μιας εβδομάδας στη Νέα Υόρκη και θα πλεύσει στον νότιο Ειρηνικό φτάνοντας μέχρι την Ανταρκτική. Οι ιδιοκτήτες θα βιώσουν ασύλληπτες εμπειρίες απολαμβάνοντας την οικειότητα ενός υπερπολυτελούς ιδιωτικού γιοτ παρέα με συνταξιδιώτες jetsetters. Το παρθενικό ταξίδι του προγραμματίζεται για το 2024. Λ.ΤΡ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK