Η Μπρι Λάρσον είναι ένα wonder girl
brie-arthrou

Η Μπρι Λάρσον είναι ένα wonder girl

Οσκαροβραβευμένη ηθοποιός, σκηνοθέτις και παραγωγός, συχνά πυκνά πλασάρεται και ως ηρωίδα του μαρβελικού σύμπαντος -λέγε με Κάπτεν Μάρβελ-, όπως αυτές τις μέρες που πρωταγωνιστεί στο μάλλον αδιάφορο «The Marvels» - Η ίδια, όμως, είναι άκρως ενδιαφέρουσα

H Μπρι Λάρσον θα μπορούσε να κάνει και καλύτερα πράγματα στην καριέρα της από το να στριμώχνεται στη στολή της Κάπτεν Μάρβελ και να αναζητεί καινούριους κακούς για να τους κατατροπώσει. Ισως βέβαια έχει πλάκα να αποκτάς έστω και για λίγο υπερδυνάμεις και να εξασφαλίζεις υψηλό κασέ χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερο ερμηνευτικό κόπο. Για το «Κάπτεν Μάρβελ» του 2019, για παράδειγμα, την πρώτη ταινία στην οποία υποδύθηκε την ομώνυμη ηρωίδα, η Λάρσον είχε προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό της 5 εκατ. δολάρια. Ωστόσο, είτε η Marvel κούρασε, είτε ο κόσμος έχει βαρεθεί λίγο τους φανταστικούς ήρωες που τα βάζουν με όλους και με όλα.

Εξ ου και η εισπρακτική αποτυχία του «The Marvels», που στοίχισε 274 εκατ. δολάρια για να γυριστεί και έφερε πίσω μόλις 116 εκατ. το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής στις αίθουσες. Η Λάρσον, πάντως, δεν έβαλε τα κλάματα. Στη χειρότερη περίπτωση δεν θα ξαναβάλει τη στολή της όχι και τόσο δημοφιλούς ηρωίδας. Υπάρχουν άλλωστε και καλύτεροι ρόλοι για να υποδυθεί, όπως ας πούμε της χημικού Ελίζαμπεθ Ζοτ στη μίνι σειρά-διαμαντάκι της Apple TV «Lessons in Chemistry», που προβάλλεται από τον Οκτώβριο και της δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Lessons in Chemistry — Official Trailer | Apple TV+


Γιατί η αλήθεια είναι ότι η Μπρι Λάρσον είναι ταλαντούχα, με ένα Οσκαρ, ένα BAFTA και μια Χρυσή Σφαίρα ήδη στη συλλογή της για την ερμηνεία της στην ταινία «Το δωμάτιο» (2016) και ένα Primetime Emmy που μοιράστηκε με τους συμπρωταγωνιστές της στη μίνι σειρά «The Messy Truth in VR», το 2020. Με δεδομένο ότι είναι μόλις 34 χρόνων, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διαβάσει αρκετούς ακόμα ευχαριστήριους λόγους στο μέλλον κρατώντας στα χέρια της κάποιο άξιο λόγου τρόπαιο.

Γεννημένη ως Μπριάν Σιντονί Ντεσολνιέρ, από Γαλλοκαναδό πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα, επέλεξε να κάνει καριέρα με το επώνυμο της Σουηδής προγιαγιάς της για να μη βάλει σε δοκιμασία όσους θα προσπαθούσαν να προφέρουν το κανονικό της. Γνωρίζει άπταιστα γαλλικά -μάλιστα, αυτή είναι η γλώσσα στην οποία άρχισε να εκφέρει τις πρώτες της λέξεις-, ενώ έχει κρατήσει και την καναδική και την αμερικανική υπηκοότητα για να τιμήσει αμφότερες τις πατρίδες των γονιών της. Οσοι τη γνωρίζουν την αποκαλούν «σπασικλάκι» λόγω της τελειομανίας της είτε αφορά την ερμηνεία ενός ρόλου είτε τη σκηνοθεσία. Προσεχώς θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στην ταινία «Lady Business», στην οποία θα σκηνοθετεί τον εαυτό της. Λάρσον πίνει, Λάρσον κερνάει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK