Amandira, ένα resort εν πλω
arthrou-amandira

Amandira, ένα resort εν πλω

Η Aman Resorts, γνωστή για τα πεντάστερα καταλύματά της σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της και ένα εντυπωσιακό superyacht που ανάγει την ιδιωτική κρουαζιέρα σε ταξίδι ζωής

Τα Aman Resorts είναι διάσημα ανά τον κόσμο όχι μόνο για την πολυτέλεια και τις υψηλές παροχές τους στον τομέα της φιλοξενίας αλλά και για το εκλεκτό τους πελατολόγιο, που περιλαμβάνει από τις Καρντάσιαν και τον Τζάστιν Μπίμπερ μέχρι την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Πέρα, όμως, από τα πολυτελή ακίνητα στη στεριά, η εταιρεία φημίζεται και για το «Amandira», ένα superyacht με πέντε καμπίνες, το οποίο κατασκευάστηκε με πρότυπο τα σκάφη phinisi, τα παραδοσιακά ξύλινα ιστιοφόρα από το Σουλαουέζι της Ινδονησίας.
Top 9 Best Aman Resorts In The World





Το εντυπωσιακό resort εν πλω ταξιδεύει όλο τον χρόνο στις θάλασσες της Ινδονησίας, από το αρχιπέλαγος Ράτζα Αμπάτ μέχρι το Μπαλί, προσφέροντας στους επιβάτες του αξέχαστες εμπειρίες. Η ιδιωτική ναύλωσή του για πέντε ή επτά διανυκτερεύσεις περιλαμβάνει τη χρήση τριών καμπινών με king size κρεβάτια, με δυνατότητα φιλοξενίας έως έξι ατόμων και κοστίζει 13.500 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Ωστόσο, με επιπλέον χρέωση, μπορεί να ναυλωθούν δύο επιπλέον καμπίνες με κουκέτες, ανεβάζοντας τον μέγιστο αριθμό επιβατών στους δέκα.
Amandira - Luxury Yacht Charter - Indonesia





Το 14μελές πλήρωμα περιλαμβάνει δύο ιδιωτικούς σεφ, εξειδικευμένους σερβιτόρους, έναν έμπειρο εκπαιδευτή καταδύσεων και έναν άριστα εκπαιδευμένο θεραπευτή σπα, έτοιμους να προσφέρουν 24ωρη customized εξυπηρέτηση. Ως τόπος συνάντησης και συναναστροφής των επιβατών ορίζεται το salon, που χωρίζεται σε δύο τμήματα. Στη μία πλευρά υπάρχει ένα καλόγουστο καθιστικό με τηλεόραση και βιβλιοθήκη και στην άλλη ένα μικρό μπαρ με επιλογές από κοκτέιλ, μπίρες και κρασιά.



Οι δύο έμπειροι σεφ ετοιμάζουν με μαεστρία και φρέσκες πρώτες ύλες εκλεκτά πιάτα από την ινδονησιακή, την ασιατική και τη διεθνή κουζίνα, ανάγοντας την καθημερινή σίτιση σε γκουρμέ εμπειρία. Οι ρομαντικοί της παρέας, μάλιστα, προτιμούν να δειπνούν στο επάνω κατάστρωμα, την ώρα που ο ήλιος βυθίζεται στη θάλασσα και το θέαμα είναι απολαυστικό. Οσο για τη χαλάρωση σε σώμα και πνεύμα, ιδανικό είναι το μασάζ στην καμπίνα αλλά και τα μαθήματα γιόγκα σε κάποια από τις πανέμορφες παραλίες της διαδρομής.



Ανάλογα με την εποχή του έτους, το «Amandira» προσφέρει διαφορετικές εκδρομές είτε στο Εθνικό Πάρκο Κομόντο και στα νησιά Μικρές Σούνδες ή στο αρχιπέλαγος Ράτζα Αμπάτ. Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, μπορεί κανείς να επιλέξει την επταήμερη «Komodo Expedition» (από 42.850 ευρώ για ένα ζευγάρι, all inclusive, αποκλειστική χρήση) για να δει από κοντά τον περίφημο δράκο του Κομόντο, δηλαδή τη μεγαλύτερη σαύρα του κόσμου, και για να εξερευνήσει τον βυθό της νήσου Φλόρες με τη βοήθεια του εκπαιδευτή καταδύσεων. Τις δύο τελευταίες νύχτες του ταξιδιού οι επιβάτες θα καταλύσουν στις πολυτελείς σκηνές του resort «Amanwana» στο νησί Μόγιο με τις εξωτικές παρθένες παραλίες και τους πίθηκους μακάκους.



Από τον Νοέμβριο έως τα μέσα Μαρτίου το «Amandira» ταξιδεύει βορειοανατολικά, κοντά στη Δυτική Παπούα: Η «Raja Ampat Expedition» (από 45.750 ευρώ για ένα ζευγάρι, πέντε διανυκτερεύσεις, all inclusive, αποκλειστική χρήση) πλέει σε μερικά από τα πιο όμορφα και δυσπρόσιτα νερά του πλανήτη. Εκεί όπου συναντώνται ο Ινδικός και ο Ειρηνικός Ωκεανός, το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά νερό συντηρεί ένα απίστευτα βιοποικίλο υποβρύχιο καταφύγιο που φιλοξενεί 15 είδη θηλαστικών, 1.300 είδη ψαριών και το 75% των γνωστών ειδών κοραλλιών στον κόσμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network