Θέμις Ζουγανέλη: Το κάλεσμα με τους 34 VIPs στο Καβούρι
themis-zouganeli-xr-2-2

Θέμις Ζουγανέλη: Το κάλεσμα με τους 34 VIPs στο Καβούρι

Με αφορμή τη νέα της σειρά Alefkandra Collection και τη διεθνή επιτυχία του lifestyle brand της, η ταλαντούχα σχεδιάστρια υποδέχτηκε Ελληνες και ξένους εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα δείπνο με αυθεντική κοσμοπολίτικη αύρα

Η φιλόξενη οικοδέσποινα Θέμις Ζουγανέλη
Με τις ιδιαίτερες δημιουργίες της, από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι είδη για το σπίτι, η Θέμις Ζουγανέλη έχει κατακτήσει τη διεθνή αγορά μυώντας τους λάτρεις της καλής ζωής στην κοσμοπολίτικη και πολυτελή αισθητική της.



Δεν είναι τυχαίο που μετά το εμβληματικό πολυκατάστημα «Harrods» ένας ακόμα λονδρέζικος ναός του shopping, το «Joseph», έβαλε προϊόντα με την υπογραφή Themis Z στις βιτρίνες του, τα οποία εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο εβδομάδες, ενώ αυτή τη στιγμή πωλούνται επίσης σε καταστήματα στη Νέα Υόρκη και τα Χάμπτονς.



Με αφορμή τη νέα συλλογή της Alefkandra Collection, η Θέμις Ζουγανέλη, η οποία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Γκστάαντ, Λονδίνου και Αθήνας, όχι μόνο βρέθηκε στην Ελλάδα, αλλά πραγματοποίησε και ένα λαμπερό κάλεσμα στο flagship shop της στην καρδιά της Αθήνας, το οποίο ακολούθησε πριβέ καθιστό δείπνο στο δημοφιλέστατο «Athénée».



Την προηγούμενη μέρα η δραστήρια σχεδιάστρια είχε διοργανώσει ένα άκρως καλοκαιρινό welcome dinner, το οποίο σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά, προκειμένου να υποδεχτεί 34 σημαντικές προσωπικότητες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους που ταξίδεψαν στην Ελλάδα από χώρες του εξωτερικού προκειμένου να τιμήσουν την ίδια και το lifestyle brand της.

Στο εντυπωσιακό art de la table κυριαρχούσαν τα ψηλά βάζα με ροζ ορτανσίες που ήταν σεταρισμένα με τα υπέροχα σερβίτσια του brand, όπως και οι πετσέτσες και τα τραπεζομάντιλα. Η αισθητική Themis Z ήταν διάχυτη. Ποτήρια παγωμένης σαμπάνιας και ευφάνταστα κοκτέιλ δρόσισαν τους καλεσμένους στην υποδοχή.

Ολες οι κυρίες ήταν ντυμένες με Themis Ζ, και μάλιστα από την πιο πρόσφατη συλλογή του brand, Alefkandra Collection. Εκεί ήταν και η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός του «Gossip Girl» Κέλι Ράδερφορντ, με τον αδελφό της Ανθονι Τζιοβάνι Ντιν, πρώην κιθαρίστα που σήμερα κάνει επιτυχημένη καριέρα ως interior designer.



Η Κέλι Ράδερφορντ είναι καλή φίλη της Ελληνίδας σχεδιάστριας και φαν του Themis Z, γι’ αυτό και ενθουσιάστηκε στην ιδέα να βρεθεί στη χώρα μας με αφορμή τη νέα της συλλογή. Και δεν ήταν τυχαία ντυμένη στα χρώματα του Themis Z, αφού μαζί με την Τατιάνα Μπλάτνικ και τη Μαρία Ναυπλιώτου είναι πρέσβειρες του οίκου.



Ο Αργεντινός φωτογράφος Μιγκέλ Φλόρες Βιάνα, ένας από τους διασημότερους interior φωτογράφους της γενιάς του, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει και την έκδοση «Haute Bohemians: Greece», πέρασε αρκετή ώρα συζητώντας με τη μητέρα της Τατιάνα Μπλάτνικ, Μαρί Μπλανς Μπιερλάιν.



Στο ατμοσφαιρικό δείπνο ήταν και η Λορένα Βεργκάνι, αγαπημένο it girl του οίκου Christian Dior, για τον οποίο η Θέμις Ζουγανέλη έχει σχεδιάσει ένα σερβίτσιο παλαιότερα.



Την όμορφη βραδιά απόλαυσαν με κουβέντα και θαλασσινά εδέσματα ο Ουίτνι Ρόμπινσον, πρώην διευθυντής του περιοδικού «Elle Décor» και τώρα ο σημαντικότερος interior consultant στη Μέση Ανατολή, η Φιλίπα ντε Αμπρό, σύμβουλος του οίκου μόδας Tory Burch, ο Κάιλ ΝτεΣάντις, θεατρικός παραγωγός στο Σικάγο, η παρουσιάστρια του MTV Ρακέλ Στράντα, η πρώην Μις Βρετανία και πλουσιότερη Βρετανίδα σήμερα μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον μεγιστάνα Ερνέστο Μπερταρέλι, Κίρστι Μπερταρέλι, αλλά και η Ελληνοαιγύπτια Τάνια Ελ Σιάτι.



Την ευχάριστη παρέα συμπλήρωσαν δύο γυναίκες που έχουν επιμεληθεί τον εσωτερικό σχεδιασμό για μερικές από τις πιο αξιόλογες κατοικίες στην Ευρώπη, η Βρετανίδα Σερένα Κρόφορντ και η Ελι Πεζό από τη Γαλλία.



Το δείπνο ολοκληρώθηκε με χορό αφού η φιλόξενη οικοδέσποινα είχε φροντίσει μέχρι και για την ιδανική μουσική επένδυση της βραδιάς. Οπως μας είπε η σχεδιάστρια, είναι υπερήφανη που ένα brand ελληνικής έμπνευσης, τα προϊόντα του οποίου φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στη χώρα μας, έχει τόσο μεγάλη διεθνή αποδοχή.



Ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιτυχία της ήταν ο πατέρας της Κώστας Ζουγανέλης, θρυλική μορφή της Μυκόνου, και ο σύζυγός της Τάκης Κανελλόπουλος, της εταιρείας επενδύσεων 3Κ Ιnvestment Partners.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network