Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας Γαβριήλ συζητά on line με νέους

Ο Μητροπολίτης απαντά ζωντανά στις απορίες και τις ερωτήσεις των νέων που τις υποβάλλουν διαδικτυακά και έχουν έναν ενεργό και διαδραστικό διάλογο

Για την επόμενη ημέρα μετά την καραντίνα λόγω της πανδημίας και για τις ανησυχίες που προκαλεί η αβεβαιότητα για το μέλλον θα συζητήσει με νέους και νέες ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ. Η διαδικτυακή συνάντηση θα γίνει σήμερα από τις 9 έως τις 10.30 το βράδυ, μέσω της επίσημης σελίδας facebook της Μητρόπολης (https://www.facebook.com/mitropoliNif/).

Σε αυτή τη συνάντηση ο Μητροπολίτης απαντά ζωντανά στις απορίες και τις ερωτήσεις των νέων που τις υποβάλλουν διαδικτυακά και έχουν έναν ενεργό και διαδραστικό διάλογο. Είναι η δεύτερη φορά που ο μητροπολίτης κάνει on line την καθιερωμένη εδώ και χρόνια συνάντησή του με νέους. Παραδοσιακά η συνάντηση αυτή πραγματοποιούταν κάθε Δευτέρα σε μία αίθουσα περίπου 300 ατόμων ενώ η προηγούμενη διαδικτυακή συνάντηση ξεπέρασε σε συμμετοχή τα 100.000 άτομα.

Ειδήσεις σήμερα:

Το συγκλονιστικό «γράμμα» μιας μαμάς με παιδί στο φάσμα του αυτισμού: «Μανούλες με μοναδικά παιδιά μην εγκαταλείπετε ποτέ»

Ανοίγει απόψε η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης - Δείτε την ώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr