Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε μονοκατοικία στο πάρκο Κλωναρίδη, επί της οδού Πατησίων, στην Αθήνα. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στο σημείο είχαν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο εγκλωβισμένο άτομο.
Στην περιοχή βρέθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Αυτή την ώρα συνεχίζουν να επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Κλείσιμο
#Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Πάρκο Κλωναρίδη – Φίξ επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στην Αθήνα. 🚒#Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.