Μια γυναίκα 73 ετών, με εξαιρετικά βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, πέθανε σήμερα στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω κορωνοϊού.
Η επιδημιολογική ομάδα του υπουργείου υγείας, ανέφερε πως η αιτία θανάτου ήταν η νόσος COVID-19 και όχι τα υποκείμενα νοσήματα. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στη Κύπρο από κορωνοϊό είναι 16. Οι 11 ήταν άντρες και οι πέντε γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 71 χρόνια.
Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά κορωνοϊού, από σύνολο 1393 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν έξι νέα κρούσματα.
Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 898 (περιλαμβανομένων και των δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις).
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!