Θεσσαλονίκη: Τρομερό τροχαίο - ΙΧ «καρφώθηκε» σε φανάρι
Η περιοχή που σημειώθηκε το τροχαίο είναι πολυσύχναστη αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Τροχαίοατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκηκαι συγκεκριμένα στην περιοχή της Σταυρούπολης, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα από αυτά «καρφώθηκε» στο φανάρι.
Η περιοχή στην οποία σημειώθηκε το ατύχημα είναι πολυσύχναστη, με πολλά καταστήματα και πολλούς πεζούς, ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.
Σημειώνεται ότι στο σημείο έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα και η Τροχαία ρυθμίζει την κυκλοφορία. Ειδήσεις σήμερα:
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.