Λαμία: Ο συναγερμός σταμάτησε συμμορία πιτσιρικάδων διαρρηκτών

Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής στην οποία περιλαμβάνονται οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

Εφοδιασμένοι με έναν ειδικό υαλοθραύστη ήταν τέσσερις πιτσιρικάδες που έβαλαν στο μάτι το όχημα ενός Έλληνα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε μια περιοχή της Λαμίας, αλλά δεν πρόσεξαν ότι είχε συναγερμό και μόλις ήχησε εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους και τράπηκαν σε φυγή.

Μόλις οι ανήλικοι έσπασαν το παράθυρο με σκοπό να κλέψουν ό,τι υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο, αιφνιδιάστηκαν από τον ήχο του συναγερμού και προσπάθησαν να διαφύγουν. Όμως, τους εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που κινητοποιήθηκαν άμεσα, τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του ενός το διαρρηκτικό εργαλείο. Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής στην οποία περιλαμβάνονται οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Μία σύλληψη για κλοπή και στις Σέρρες

Σε ένα γραφείο στις Σέρρες τρύπωσε πρωί- πρωί ένας Έλληνας, που εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη για να «σηκώσει» δυο φορητούς υπολογιστές αξίας 1.000 ευρώ! Όμως, λίγες ώρες αργότερα τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στον δικαιούχο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πειραιάς: Συνελήφθη 20χρονος Σύρος για παρενόχληση 26χρονης

Νέοι κανόνες στα μπουζούκια: Λουλούδια μόνο στα πόδια των καλλιτεχνών, όχι στο πρόσωπο

Χανιά: Κλοπή «μαμούθ» με λεία αξίας 500.000 ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr