Τουρισμός: Διαδικτυακή συζήτηση για την αναβάθμισή του από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή

Η ανάδειξη της υψηλής ποιότητας ζωής ως συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού αποτελεί το θέμα διαδικτυακής συζήτησης που διοργανώνει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.


H συζήτηση είναι ανοικτή στο κοινό στην διεύθυνση: https://live.idkaramanlis.gr/
καθώς και στο facebook στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/idkaramanlis/
Συμμετέχουν:
Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού
Γιώργος Βερνίκος, πρόεδρος Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροής, γ.γ. Σ.Ε.Τ.Ε.
Ανδρέας Ανδρεάδης, διευθύνων σύμβουλος Sani & Ikos Resort
Θοδωρής Πελαγίδης, καθηγητής Οικονομικών Πανεπιστημίου Πειραιά, N.R. Senior Fellow Brookings Institution, Μέλος του επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΔΚΚ.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η χώρα μας ανοίγει ξανά τις πόρτες στους επισκέπτες της. Η επιτυχία στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού κάνει την Ελλάδα έναν προορισμό ασφαλή και η ελπίδα είναι ότι τελικώς η τουριστική δραστηριότητα θα αναθερμανθεί χωρίς ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουμε αναζωπύρωση της πανδημίας.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η σημερινή συγκυρία είναι μια ευκαιρία να στοχαστούμε πάνω στο σημαντικότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας που δεν είναι άλλο από την ποιότητα ζωής που προσφέρει ο μοναδικός αυτός τόπος στους επισκέπτες του. Η ανάδειξη, η προαγωγή, οι πολιτικές βελτίωσης και ποιοτικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος αποτελούν το αντικείμενο της συζήτησης αυτής που διοργανώνει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr