Μυτιλήνη: Δεν του έφταναν 14.000 ευρώ και διέρρηξε πάλι το ίδιο σπίτι!

Από τα 14.000 του είχαν απομείνει μόνο 2.900 ευρώ

«Αχόρταγος» ήταν ένας 20χρονος που δεν αρκέστηκε στην γερή μπάζα σε μετρητά την οποία έκανε πριν από μια εβδομάδα, όταν διέρρηξε το σπίτι ενός 59χρονου στη Μυτιλήνη, αλλά επέστρεψε για να το διαρρήξει ξανά και μάλιστα με συνεργό έναν 35χρονο!

Όμως, αυτή τη φορά η διάρρηξη που επιχείρησαν τις πρωινές ώρες της δευτέρας απέτυχε και, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν. Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκαν 2.900 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και γρήγορα αποδείχθηκε πως ήταν ό,τι είχε απομείνει από τα 14.000 ευρώ, τα οποία είχε αρπάξει στην προηγούμενη εισβολή του στο σπίτι!

Τα χρήματα αποδόθηκαν στον 59χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστωθεί τι έκανε ο 20χρονος τα υπόλοιπα 11.100 ευρώ.

Συλλήψεις για κλοπή και στη Λάρισα

Διάφορα αντικείμενα έκλεψαν δυο Έλληνες από ένα κατάστημα στη Λάρισα στο οποίο μπήκαν δήθεν ως πελάτες, αλλά δεν πήγαν μακριά γιατί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης πριν καταφέρουν να διαφύγουν. Μάλιστα, στην κατοχή του ενός κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ναύπακτος: Λήστεψε με μαχαίρι δυο άτομα για να αρπάξει... 40 ευρώ!

Παιδικές κατασκηνώσεις - ΟΑΕΔ: Αυτοί είναι οι οριστικοί δικαιούχοι

Προκαταρκτική εξέταση για την συνομιλία Παππά-Μιωνή: Ψάχνουν για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr