Κορωνοϊός - Πάτρα: Αρνητικά τα 80 τεστ σε υπαλλήλους της ΔΕΥΑΠ
Τέσσερα άτομα νοσηλεύονται και άλλα τέσσερα βρίσκονται σε κατ' οίκον καραντίνα, στην Πάτρα
Αρνητικά βγήκαν και τα 80 τεστ που έγιναν σε εργαζόμενους της Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πάτρας (ΔΕΥΑΠ), μετά τον εντοπισμό κρούσματος, που αφορούσε σε 50χρονο υπάλληλο της Επιχείρησης και την κόρη του, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" στο Ρίο (Νοσοκομείο Αναφοράς). Στο νοσηλευτικό ίδρυμα νοσηλευόνται ακόμα ένας 70χρονος και η σύζυγος του.
Την ίδια ώρα 4 άτομα βρίσκονται σε κατ΄οικον καραντίνα.
Συγκεκριμένα, η σύζυγος και ο γιος του υπαλλήλου της ΔΕΥΑΠ και ένας ταμίας της Δημοτικής Επιχείρησης. Στο σπίτι του με ήπιας μορφής συμπτώματα της covid - 19, παραμένει ο Πατρινός φοιτητής που διεγνώσθη πως έχει προσβληθεί από τον ιό, κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από την Τσεχία, όπου σπουδάζει.
Ο 49χρονος Γερμανός, εισαγόμενο κρούσμα που εντοπίστηκε μετά από τεστ στο λιμάνι της Πάτρας, μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας της Αθήνας.
Το νέο μοντέλο φέρνει νέα πρότυπα στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία, στοιχεία που συνδέονται άρρηκτα με την εξέλιξη της σουηδικής μάρκας
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.