Συγκεκριμένα η 13χρονη Υεμέν Ε. βρέθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Η νεαρή κοπέλα μάλιστα, μετέβη χθες αργά το βράδυ σε χώρο φιλοξενίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη αναζητώντας βοήθεια δηλώνοντας πως υφίσταται κακοποίηση. Άμεσα, η ανήλικη οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατόπιν ενημέρωσης του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!