Η Μύκονος είναι μια από τις 16 επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές για τις οποίες ισχύουν ειδικά μέτρατα οποία, μάλιστα, θα ενταθούν από Δευτέρα με τους νέους περιορισμούς για αριθμό 50 ατόμων στις συναθροίσεις.
Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει γίνει αντιληπτό από επιχειρηματίες του νησιού οι οποίοι το μόνο που έκαναν... σωστά ήταν να αλλάξουν το ωράριο λειτουργίας τους προσαρμοζόμενοι στους νέους κανόνες που θέλουν στη Μύκονο τα νυχτερινά μαγαζιά να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.
Όπως φαίνεται στα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr από το κλαμπ «Tropicana» όλοι οι πελάτες συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός και κάνουν πάρτι την ώρα που σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα περισσότερα από 200 κρούσματα ενώ μια 17χρονη στη Θεσσαλονίκη δίνει μάχη διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!