Ελληνοτουρκικά: Άλλη μια μέρα προκλήσεων στο Αιγαίο με 29 παραβιάσεις και 3 εικονικές αερομαχίες
Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη που πέταξαν πάνω από το Αιγαίο, ήταν οπλισμένα
Άλλη μια μέρα προκλήσεων πάνω από το Αιγαίο ήταν η Τετάρτη, καθώς 12 τουρκικά αεροσκάφη (οκτώ F-16, δυο ελικόπτερα και δυο CN-235), προχώρησαν σε συνολικά 29 παραβιάσεις. Οι επτά εξ αυτών σημειώθηκαν από 8 μαχητικά F-16 και οι 22 από 2 κατασκοπευτικά CN-235.
Παράλληλα, σημειώθηκαν και τρεις εικονικές αερομαχίες, με τα τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη να είναι οπλισμένα, ενώ καταγράφηκαν και οκτώ παραβάσεις του εναέριου χώρου πάνω από το Βορειοανατολικό, το Κεντρικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Με βάση την ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αερισκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.