Άλλα δύο θύματα προστέθηκαν στη λίστα των θανόντων από κορωνοϊό στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 238.
Σήμερα το πρωί κατέληξε ένας άνδρας 52 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ο ασθενής από την περιοχή της Καβάλαςείχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό. Να σημειωθεί ότι εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ της περιοχής της Καβάλας και είχε τότε προκληθεί ανησυχία στην τοπική κοινότητα.
Στις 7 Αυγούστου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και σήμερα το πρωί, στις 08:40 π.μ. τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Το γεγονός ότι ο 52χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα έχει ανησυχήσει τους γιατρούς και μάλιστα για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο κ.Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό.
Παράλληλα, πριν από λίγο στις 10:00 π.μ. απεβίωσε λόγω επιπλοκών από τον νέο κορωνοϊό και μια 85χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας. Η 85χρονη έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!