Τι λέει στο protothema.gr ο 24χρονος «οπαδός» του ΠΑΣΟΚ για το Viral βίντεο

Τι λέει στο protothema.gr ο 24χρονος «οπαδός» του ΠΑΣΟΚ για το Viral βίντεο

Ποιoς είναι ο 24χρονος που έγινε viral μέσα σε μια μέρα

BARMAN
Ο Ντάνιελ Πακτίτης γεννημένος στο νησί τον Ιούλιο του 1996 εργάζεται τα τελευταία χρόνια στα μπαρ της Κέρκυρας.

Ο 24χρονος νεαρός δεν περίμενε ποτέ ότι το αυθόρμητο σκετσακι του θα γινόταν Viral από βίντεο πελατών αφού όπως μας είπε του αρέσει να διασκεδάζει τον κόσμο και συχνά ανεβαίνει στην μπάρα.


Επανιδρυση.... !!!! ΠΑΜΕ !!!!! :)

Δημοσιεύτηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020


«Ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ στο μαγαζί ήταν κάτι αυθόρμητο, γενικά μου αρέσει όταν εργάζομαι να διασκεδάζω τον κόσμο. Όλο αυτο ξεκίνησε με την κλασική ατάκα στο διαδίκτυο το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο. Ο ντιτζει μας κάθε βράδυ προσπαθεί να κλείνει το μαγαζί με κάτι εντυπωσιακό, έτσι μια φορά το είχε βάλει το τραγούδι του ΠΑΣΟΚ και εγώ σηκώθηκα στο μπαρ να τους πειράξω. Με είδαν τότε κάτι πελάτες και την επόμενη μέρα μου έφεραν την μπλούζα του ΠΑΣΟΚ και με μάσκα, ίσως για να με πειράξουν. Την ίδια μέρα ρώτησα τον ντιτζει αν θα έβαζε πάλι τον υμνο του ΠΑΣΟΚ στο κλείσιμο και είπε ναι ε και έδεσε το γλυκό. Όταν το άκουσα, είχα προετοιμαστεί και σηκώθηκα να το διασκεδάσω πάνω στο μπαρ του καταστήματος» είπε μεταξύ άλλων.

Κλείσιμο
mparman1


Ο ίδιος τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατα του κορωνοϊού, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων την ανάγκη τήρησης των μέτρων, αλλά θεωρεί άδικο το κλείσιμο των καταστημάτων στις δώδεκα το βράδυ αφού όπως τηρούνται τα μέτρα κατά τη διάρκεια του ωραρίου έτσι θα μπορούσαν να τηρηθούν και μετά.

«Το κλείσιμο στις 12 το βράδυ είναι υπερβολικό και θα επηρεάσει πολύ το επάγγελμά μας, δεν είναι λογικό ένα μαγαζί που τηρεί τα μέτρα, οι ιδιοκτήτες έχουν κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, έχουν ξοδέψει λεφτά για την καταπολέμηση του ιού στον χώρο των καταστημάτων μετά η Πολιτεία να τους βάζει ωράριο, είναι δύσκολο γιατί κόβονται μεροκάματα και πολλοί συνάδελφοί μου θα βγουν στην ανεργία αν δεν δουλεύουν τα μαγαζιά, άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας πελάτης να μην μπορεί να περάσει καλά τηρώντας τα μέτρα πριν τις δώδεκά αλλά και μετά τις δώδεκα. Το να δουλεύεις με την μασκα είναι αρκετά απαιτητικό και ειδικά άμα έχει δουλειά, όταν θα χρειαστεί να δουλέψεις γρήγορα, έχει ζέστη και φοράς μάσκα είναι ότι χειρότερο. Είναι όμως κάτι που πρέπει να γίνεται, αφού είναι εντολή της Πολιτείας».

Ειδήσεις σήμερα: 

Ηχηρό μήνυμα ΗΠΑ: «Προκλητικές και μη βοηθητικές» οι κινήσεις της Τουρκίας στη Μεσόγειο

Ηλεκτροκίνηση: «Βροχή» οι αιτήσεις - Πρώτα σε ζήτηση τα ηλεκτρικά ποδήλατα

«Επικίνδυνο» χαρακτηρίζει τον Ερντογάν διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος - Το σκίτσο με τις δύο πισίνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης