Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Έλληνες ηλικίας 33 και 49 χρόνων, τη στιγμή που προσπαθούσαν ναδιαρρήξουν δύο σπίτια στην Κοζάνη, αλλά από την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη αποκαλύφθηκε ότι είχαν «χτυπήσει» άλλα 17.
Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, μαζί με έναν 33χρονο συνεργό τους που αναζητείται, είχαν συστήσει από τις 18 Ιουλίου εγκληματική ομάδα και είχαν διαπράξει 11 διαρρήξεις και έξι απόπειρες και είχαν αρπάξει χρηματικά ποσά και αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 19.360 ευρώ.
Στην κατοχή των δυο συλληφθέντων κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια, μια μάσκα, ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, τμήμα σπασμένου «μύλου» πόρτας και 35 ευρώ και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.
Ρόδος: Τέσσερα Ι.Χ. οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην πόλη της Ρόδου είχε διαρρήξει στις 29 και 30 Αυγούστου ένας Έλληνας, ο οποίος άρπαξε χρήματα από το εσωτερικό τριών από αυτά. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.