

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ, το μηνμείο βανδαλίστηκε από κουκουλοφόρους που συμμετείχαν στην πορεία για τον Ζακ Κωστόπουλο, οι οποίοι έκαναν πάνω στο μηνμείο το σήμα του αντιεξουστιαστικού χώρου με κόκκινο σπρέι.
«Σε αυτό το κτίριο στις 5 Μαΐου 2010 δολοφονήθηκαν η Παρασκευή Ζούλια, η εγκυμονούσα Αγγελική Παπαθανασοπούλου, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, θύματα του τυφλού μίσους που γεννά ο διχασμός. Τιμούμε τη μνήμη τους. Ποτέ ξανά» αναφέρει η πλακέτα που τοποθετήθηκε στο σημείο 10 χρόνια μετά την τραγωδία.
Υπενθυμίζεται πως το μνημείο για τα θύματα της Marfin είχε εγκαινιαστεί στις 9 Μαΐου από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης που είχε πραγματοποιηθεί στο σημείο που έχασαν την ζωή τους οι τρεις εργαζόμενοι της τράπεζας το 2010.
Δείτε τις φωτογραφίες