Θρίλερ στη Λεμεσό: Αγοράκι 4 ετών έπεσε από πολυκατοικία
Το αγοράκι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Μανώλης Καλατζής - Λευκωσία
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται παιδάκι 4 ετών από τη Λεμεσό το οποίο, σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, έπεσε από τον 4ο όροφο του διαμερίσματος όπου διαμένει με την οικογένεια του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος που διαμένει και αφού χτύπησε πάνω σε δέντρο, έπειτα έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Εντούτοις λόγω της σοβαρής κατάστασής του, οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία.
Το αγοράκι τοποθετήθηκε στον αξονικό τομογράφο και όπως διαπιστώθηκε δεν έφερε κατάγματα αλλά εξόγκωμα (κήλη) στο κοιλιακό τοίχωμα.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προέκυψε ο τραυματισμός του αγοριού.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.