Τη στήριξή της στους αγωνιζόμενους κατά της Χρυσής Αυγής εξέφρασε σήμερα η σύζυγος του αείμνηστου Μανώλη Γλέζου, Τζώρτζια, επισκεπτόμενη το Εφετείο, όπουαναμένονται οι ανακοινώσεις για τις ποινές των κατηγορούμενων.
Μάλιστα, έξω από το δικαστικό μέγαρο, η κ. Γλέζου είχε σύντομη συνάντηση με τη Μάγδα Φύσσα. Οι δυο γυναίκες δεν έκαναν δηλώσεις, ωστόσο μίλησαν για λίγο και είχαν θερμούς εναγκαλισμούς.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»