Κίνηση και μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής, από την ισχυρή κακοκαιρίαπου έπληξε μεταξύ άλλων περιοχών και την Αττική τα ξημερώματα.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες η κίνησηείναι άκρως αυξημένη σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κίνηση και μποτιλιάρισμα καταγράφονται στα εξής σημεία:
Ειδικότερα, αυτή την ώρα σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ανοδικό ρεύμα, από το ύψος των ΚΤΕΛ, όπως και στην Αθηνών - Κορίνθου, στην έξοδο, από το ύψος της ΒΙΑΜΑΞ. Χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στην Ιερά Οδό και την Πέτρου Ράλλη, προς λεωφόρο Κηφισού.
Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται επίσης στη Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Χολαργό, στην Κατεχάκη στην άνοδο, στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην Αλεξάνδρας, στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, τμηματικά, και τη Βασιλίσσης Σοφίας καθώς και δρόμους γύρω από το κέντρο.
Παράλληλα, αυτή την ώρα, δυσκολίες στην κυκλοφορία παρατηρούνται και στην Αττικήοδό, με καθυστερήσεις 10΄- 15΄ προς Αεροδρόμιο μετά τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κύμης.
Καθυστερήσεις 10΄- 15΄ προς Αεροδρόμιο μετά τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κύμης.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση